Zdravim,
Rozmyslam o kupe nejakeho pokrocilejsieho loopera a tato vec mi zatial vychadza ako najlepsia volba.
Ma s nou niekto prakticke skusenosti ?
potreboval by som popisat nejake muchy co to ma, skusenosti z Live hrania a podobne ... proste veci co sa nedozviem z vacsinou kladne orientovanych recenzii, manualu a kratkeho odskusania v obchode.
Dik
Boss RC 50
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Boss RC 50
Když pokročilejší looper, tak bych spíš koukal po EHX 2880, to už je opravdu hračka na úrovni...
Praktické zkušenosti nemám, ale pokud jde o nějaké mouchy, dost se honí zpráva, že ty větší RC docela znatelně žerou signál.
Praktické zkušenosti nemám, ale pokud jde o nějaké mouchy, dost se honí zpráva, že ty větší RC docela znatelně žerou signál.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ahoj,
diky za info,
Mas nejake skusenosti s tou EHX 2880 ? mne ide hlavne o moznost synchronizacie. Ci uz s vlastneym nastavenym tempom alebo s externym metronomom pomocou midi.
pripadne nejaka ina alternativa ?
lepsie povedane : v com vidis vyhody EHX 2880 oproti Boss RC 50 ?
diky za info,
Mas nejake skusenosti s tou EHX 2880 ? mne ide hlavne o moznost synchronizacie. Ci uz s vlastneym nastavenym tempom alebo s externym metronomom pomocou midi.
pripadne nejaka ina alternativa ?
lepsie povedane : v com vidis vyhody EHX 2880 oproti Boss RC 50 ?
- Nero
- Rádce
Osobní zkušenosti s 2880 bohužel nemám, ta krabička se mi nějak vyhýbá
Ale po rozprávkách s lidmi, co ho používají a často mají srovnání s jinými loopery (nabídka bohužel není moc široká, co si budeme povídat), to pro mě vychází jako jasný vítěz - je výrazně více user-friendly, ovládání je jednodušší a přehlednější, údajně se s ním dá pracovat výrazně profesionálněji než s Bossy. A prý i na živé vystupování je lepší, právě v otázce synchronizace (potažmo overdubu) se to docela projevuje.
Jinak alternativa - napadá mě jen Line6 JamMan, ale o něm vím leda to, že existuje. Navíc ten se tváří asi tak na úrovni RC20XL.
Jinak alternativa - napadá mě jen Line6 JamMan, ale o něm vím leda to, že existuje. Navíc ten se tváří asi tak na úrovni RC20XL.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hej ponuka nieje moc siroka. ja som zuzil vyber uz len na tieto dve boss rc 50 a EHX 2880. O bossovi sa toho da najst ovela viac ako o tom EHX, hlavne preto sa priklanam zatial Boss. Cenovo je o tak cca narovnako.
Uvidim este ako sa rozhodnem, davam si na to cas.
Diky za info
Uvidim este ako sa rozhodnem, davam si na to cas.
Diky za info
- Nero
- Rádce
Jo jo, určitě to neuspěchej, chce si to pořádně rozmyslet. Upřímně, nejlepší by bylo, kdybys měl dostat domů (nebo do zkušebny) oba a mohl si je sám prakticky a pořádně ozkoušet. Když budeš kupovat z bazaru, tak v pak jeden můžeš poslat za stejnou cenu pryč, kdybys bral nový, zkus si domluvit z obchodem, aby ti dovezli oboje a ty to mohl ozkoušet - i proto existují lhůty na bezdůvodné vrácení zboží.
PetrPeter 1975 - 2008
to me teda neprislo ze by ten boss nejak zasadne poziral, zkousel jsem to teda jen s kytarou - u basy je to docela mozne (jamman to tak mel - s kytarou ok ale u basy nastal trochu orez prave basu)
mel jsem jamman a proti nemu je na tom RC50 lip (i kdyz ne o tolik jak napovida cena) - hlavne teda ovladanim. jamman se mi fakt blbe ovladal ale za ty penize mel super moznosti, jako treba primy export/import ve wavu pomoci USB a spol. co se tyce synchronizace tak netusim jestli to RC50 dokaze, ma to ale sikovny chopper co si tak pamatuju.
mel jsem jamman a proti nemu je na tom RC50 lip (i kdyz ne o tolik jak napovida cena) - hlavne teda ovladanim. jamman se mi fakt blbe ovladal ale za ty penize mel super moznosti, jako treba primy export/import ve wavu pomoci USB a spol. co se tyce synchronizace tak netusim jestli to RC50 dokaze, ma to ale sikovny chopper co si tak pamatuju.
(Mozno blba otazkaKinx píše:to me teda neprislo ze by ten boss nejak zasadne poziral, zkousel jsem to teda jen s kytarou - u basy je to docela mozne (jamman to tak mel - s kytarou ok ale u basy nastal trochu orez prave basu)
Co myslis tym "sikovny chopper" ? (alebo teda co to je.)
dik