Najde využití protivětrnej kryt když je pop filtr?
Pravidla fóra
Najde využití protivětrnej kryt když je pop filtr?
Ahoj rád bych se zeptal, jak ovlivní výsledný zvuk nahráváné stopy případ, kdy bych na mikrofon umístil klasickej molitanovej protivětrnej kryt (pop filtr mam samozřejmě taky) http://kytary.cz/samson-ws1-protivetrnn ... /HN097950/ - třebas takovej pro názornost. Setkal jsem se párkrát s tím, že to lidi mívaj na majku i když maj pop filtr, ale řikam si jestli to ten zvuk zas neodrbe zbytečně, proto kdo víte..
je to vůbec třeba?
Washburn X100B+, Fender frontman 15W, AKG Perception 200, CME M-Key, Yamaha MG10/2, Tapco Link.firewire
Re: Najde využití protivětrnej kryt když je pop filtr?
Kde jsi to videl?
I sebelepsi windschutz sezere neco malo z vysek, to muze byt TEORETICKY dobre na levne cinske kondenzatory, ktere maji casto neprijemne vysky, ale v praxi tohle podle me bude mit spis destruktivni vliv. Vysky muzes vzdy stahnout v ekvalizeru.
Pokud pouzivas pop filtr, tak tohle urcite neni treba. Pokud teda nenahravas na vetrne hurce
I sebelepsi windschutz sezere neco malo z vysek, to muze byt TEORETICKY dobre na levne cinske kondenzatory, ktere maji casto neprijemne vysky, ale v praxi tohle podle me bude mit spis destruktivni vliv. Vysky muzes vzdy stahnout v ekvalizeru.
Pokud pouzivas pop filtr, tak tohle urcite neni treba. Pokud teda nenahravas na vetrne hurce
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
tak záleží na tom, jak má vokalista výrazný "p, b" a další takovýhle hlásky - pokud je poopfiltr nedokáže eliminovat, pak šprcka rozhodně může bejt užitečná
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
To bych radsi zdvojil pop filtr nez pouzival windschutz, ten toho vetsinou zabiji vyrazne vic, nez pop filtr.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Zachytil sem to na pár bandzone profilech a dneska mi to trklo když sem viděl fotku ze studia davida spilky
taky si řikam, že to musí mít nepříznivej vliv 
taky si řikam, že to musí mít nepříznivej vliv Washburn X100B+, Fender frontman 15W, AKG Perception 200, CME M-Key, Yamaha MG10/2, Tapco Link.firewire