DJ Ashba
- lukas sterovsky
DJ Ashba
Nebojte, nejedná se o nějakého DJ, je to jenom zkratka jeho jmen, které zní Daren Jay. Pro mě celkem neznámý kytarista, do doby, než přešel do řad Guns N' Roses. Jeho technika mi přijde fantastická, např. tady, to sólo, to je famózní: http://www.youtube.com/watch?gl=CZ&v=Ep4haklnBgE co říkáte? Btw vzhled fakt neřeším, každý má svoji image, ale on to pojal fakt heavy 
Re: DJ Ashba
Souhlasim s tebou, pro mě to bylo taky neznámý jméno. Ale jak říkáš hraje opravdu skvěle a tohle sólo to jenom potvrzuje, líbí se mi i jeho technika, dost používá slide a použije ho přesně tam kde to sedí (aspoň mě to tak příde, že to vždycky zní nádherně). Myslim že to byla dobrá volba jako náhrada za Slashe, i když ten se nedá nahradit 
Hraje strašně,v tom Live Solu má tak milion chyb...Duchic píše:Souhlasim s tebou, pro mě to bylo taky neznámý jméno. Ale jak říkáš hraje opravdu skvěle a tohle sólo to jenom potvrzuje, líbí se mi i jeho technika, dost používá slide a použije ho přesně tam kde to sedí (aspoň mě to tak příde, že to vždycky zní nádherně). Myslim že to byla dobrá volba jako náhrada za Slashe, i když ten se nedá nahradit
Mě se teda celkem líbí jak hraje a zrovna to sólo je nádherný. Tu image vzal ale opravdu hardcor 
Jinak každý na něj může mít svůj názor, ale mě nepříde tak špatnej
Jinak každý na něj může mít svůj názor, ale mě nepříde tak špatnej