Lepení roztrhlého reproduktoru

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
Odpovědět
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Lepení roztrhlého reproduktoru

Příspěvek od dayslypper »

Rád bych se tu zeptal, jestli nemáte zkušenost, jestli něco vydrží tento reproduktor, pokud se slepí.

Obrázek

Jak se to asi stalo? Prodejce to přimontoval jen na dva šrouby a na cestě s tím někdo musel pořádně třísknout, protože se i bedna trochu rozklížila. Reprák byl daný zevnitř, takže se tamhýbal, jak se mu chtělo. Jsem idiot, že jsem to při převzetí neotevřel a nezkontroloval.
60'Rock_N'_Roll

Re: Lepení roztrhlého reproduktoru

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

bude mít prříšernej ale zvuk...nevim co je to zač ale to si raši kup novej..

nadruhou stranu původně mel efekt zvaný FUZZ napodobovat zvuk rozthrlého repráku...máš fuzz zadara :-)
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Však já to nehodlám nechat roztrhlé. Tak mě zajímá, jak se změní zvuk po tom, co to zalepím.

Je to Celestion C-90 Black Shadow, takže pokud to nebude hrát ani slepené, tak určitě oprava.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Kámoš si nechal jednou opravovat repreák na Hifi sestavě, co má doma a po opravě to vůbec nebylo poznat, ale měl to roztrhnutý jenom do půlky.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Tohle neni az taakova tragedie. Kup Kanagom a nanes ho pres trhlinu, aby se tam z nej vytvorila blana mezi okraji trhliny. Jak bude schnout, bude se smrstovat, az trhlinu zatahne do puvodniho tvaru. Takhle se opravuje potah na modelech letadel, kdyz se nepovede pristani a protrhne se. Drzi to a vetsinou se to stahne do puvodniho tvaru, jako kdyby s tim nikdy nic nebylo.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Odpovědět

Zpět na „Aparatury“