Fender Strat Classic alebo Standard
Pravidla fóra
Fender Strat Classic alebo Standard
Táto gitarka ma docela zaujala: Fender Stratocaster 50s Classic. To vyhotovenie sa mi páči a mám hrozne rád klasický vintage zvuk. Hra nasucho, alebo jemný overdrive a vyžívať sa v skvelom gitarovom zvuku.
Táto gitara vyzerá, že by vedela uspokojiť moje chúťky. Chcel by som vedieť váš názor na túto gitaru a prípadne porovnanie so standardom. Taktiež či táto gitara zvládne aj niečo tvrdšie a modernejšie.
Nejdem si ju teraz kupovať, len sa informujem pri brázdení po nových gitarách.
Táto gitara vyzerá, že by vedela uspokojiť moje chúťky. Chcel by som vedieť váš názor na túto gitaru a prípadne porovnanie so standardom. Taktiež či táto gitara zvládne aj niečo tvrdšie a modernejšie.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
Re: Fender Strat Classic alebo Standard
Zvukově lepší než Standard, ale jsou mezi kusy velké rozdíly a často i chyby ve zpracování ( špatně začištěné pražce, křivý kryt, zavlkované krky ). Hrál jsem už na povedenou modrou a růžovou 
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
No to ma moc nepotešilo. V music center je na objednávku a kytary.cz (neviem či vedia objednať) ju nemajú ani na webe, ale keby som ju chcel, tak asi na objednávku jeden kus. Tak asi by som si vyberať nemoholJazzman píše:Zvukově lepší než Standard, ale jsou mezi kusy velké rozdíly a často i chyby ve zpracování ( špatně začištěné pražce, křivý kryt, zavlkované krky ). Hrál jsem už na povedenou modrou a růžovou
- 60'Rock_N'_Roll
obědnej je treba 4 a pak si vyber zbytek jim tam zustane. Nevadi jim to, stejne to prodaj. 
Strata NIKDY neobjednávej. Jsou mezi nimi obrovské rozdíly a jestli někde platí, že 3 muzikanti budou mít na jeden kus rozdílný názor, tak tady. Svého Strata jsem hledal několik let a kamarádovi, který s Fendery roky obchoduje se moc nelíbil, nabízel mi ten den 2, podle něj lepší. Mám HOT ROD a nikdy bych jej nedal z ruky. Např. na country by se nehodil, má daleko tlustější a středovější zvuk než US Standardy. Strat je magie.
http://johnysgang.ic.cz/nastroje.html
Bývalý spoluhráč si objednal 2 Masterbuildy v ceně osobního auta a jeden hraje fantasticky, druhý dobře. Dej si na tom záležet, ať z něj máš radost. Podle mě můžeš mezi Classicy narazit na dobrou kytaru.
http://johnysgang.ic.cz/nastroje.html
Bývalý spoluhráč si objednal 2 Masterbuildy v ceně osobního auta a jeden hraje fantasticky, druhý dobře. Dej si na tom záležet, ať z něj máš radost. Podle mě můžeš mezi Classicy narazit na dobrou kytaru.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Ak by to boli ochotní...60'Rock_N'_Roll píše:obědnej je treba 4 a pak si vyber zbytek jim tam zustane. Nevadi jim to, stejne to prodaj.
Ale odpovede ma veľmi nepotešili, pretože som to chcel cez net a skúsiť to budem môcť asi ťažko.
- 60'Rock_N'_Roll
Pokud se nejedná o Heavy Relic Strat, tak bych nákup pres net doopravdy neriskoval.
O stratech je tady toho spousta,takže doporučuju si to naštudovat-speciálně modely classic,classic player a podobně,dej si pozor na to ,aby ti seděla v ruce,classic 50 má třeba jinej radius krku,nemusí se ti na to vůbec dobře hrát,takže pozor na tmirko píše:Táto gitarka ma docela zaujala: Fender Stratocaster 50s Classic. To vyhotovenie sa mi páči a mám hrozne rád klasický vintage zvuk. Hra nasucho, alebo jemný overdrive a vyžívať sa v skvelom gitarovom zvuku.
Jazzman:Hledat strata několik let to se mi zdá už trošku moc
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
kazdej strat je kus od kusu - i ty nejdrazsi customshopy, nejstarsi vintage i nejnovejsi mexiko. classic ma lepsi snimace nez standard, ale osobne bych koukal spis na to kterej proste hraje lip a ten vzal.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A taky bych si být tebou zkontroloval specifikace obou modelů. Ty Classicy jsou třeba hodně vintage, takže mají 7.25" rádius hmatníku a to ti třeba nemusí sednout. Navíc krk mají tuším do soft V a tenké pražce. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
To už sem psalSmrťokvítek píše:A taky bych si být tebou zkontroloval specifikace obou modelů. Ty Classicy jsou třeba hodně vintage, takže mají 7.25" rádius hmatníku a to ti třeba nemusí sednout. Navíc krk mají tuším do soft V a tenké pražce.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
panedge píše:To už sem psalSmrťokvítek píše:A taky bych si být tebou zkontroloval specifikace obou modelů. Ty Classicy jsou třeba hodně vintage, takže mají 7.25" rádius hmatníku a to ti třeba nemusí sednout. Navíc krk mají tuším do soft V a tenké pražce.

Kurnik. Příště si to přečtu všechno.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ