chrci to
Pravidla fóra
chrci to
Dobri niekedy pred vianocami som si kupil kombo Hughes & Kettner ked som ho zapojil tak zacalo chrcat,ked som sa dotkol niejakej kovovej casti na kabli taq to prestalo ale iba v tedy zavolal som kamosa z bassou aj z kablom nech viem v com to je.Ked si don zapojil svoju basu z mojim kablom tak to vôbec nechrcalo. lenze ked bola zapojena moja basa stale chrcala, taq si vzal moju basu k sebe domou, ale ked ju doma zapojil do svojho komba tak tam tiež nic nechrcalo . Prosim vas v com moze byt chyba ked kamaratova bassa v mojom kombe nechrci, moja basa v kamaratovom kombe tiez nechrci, ale moja basa v mojom kombe chrci.
Prosim Vas porad te mi a za odpovede vopred dakujem
Dufam ze tomuto uz pochopite.
A este k tomu predoslemu ziadna pseudo poština tam podla mna nebola, kaurat niekedy namiesto k napisem q a namiesto v napisem w a nepisem mekcene a dlzne lebo v prstoklade som neni moc zdatny.Inak to pisem po slovensky lebo po cesky to napisat neviem.
Prosim Vas porad te mi a za odpovede vopred dakujem
Dufam ze tomuto uz pochopite.
A este k tomu predoslemu ziadna pseudo poština tam podla mna nebola, kaurat niekedy namiesto k napisem q a namiesto v napisem w a nepisem mekcene a dlzne lebo v prstoklade som neni moc zdatny.Inak to pisem po slovensky lebo po cesky to napisat neviem.
Naposledy upravil(a) addyno92 dne 5.01.2010 21:03, celkem upraveno 4 x.
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Re: chrci to
Nebudu tě mystifikovat, odpověď nechám na zkušenějších, ale prosimtě nauč se psát jako člověk. Za prvé se to fakt blbě čte. za druhé, málokdo má chuť číst takovýhle příspěvek do konce.
No offence, ber to jen jako radu do života...
No offence, ber to jen jako radu do života...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Přepiš to do normální podoby. Ani jsem to skoro nedočetl. Nevím co mají lidi dneska s tou pseudo poštinou. :Nebo jak to nazvat. Nedá se to číst a jestli si někdo myslí, že je tím zajímavej tak není. Nesst má pravdu nemám náladu na to odpovídat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
-
BUDAJ-31
tak nvm ako vy,ale nato aby toto clovek pochopil staci aj obycajna stredna skola a nie vysoka skola ako to tu niektory rozoberate,staci zapojit hlavu a mozek a clovgek s IQ snad nad 60 to pochopi...aspon ja tomu chapem...
inac ohladom toho problemu ,toto sa aj mne stavalo napr na tesle alebo na inych ampoch,mislim ze to bolo kvoly uzemneniu ale inak nvm co by stym este mohlo byt.mozno kecam...
inac ohladom toho problemu ,toto sa aj mne stavalo napr na tesle alebo na inych ampoch,mislim ze to bolo kvoly uzemneniu ale inak nvm co by stym este mohlo byt.mozno kecam...
A ako to napravi????BUDAJ-31 píše:tak nvm ako vy,ale nato aby toto clovek pochopil staci aj obycajna stredna skola a nie vysoka skola ako to tu niektory rozoberate,staci zapojit hlavu a mozek a clovgek s IQ snad nad 60 to pochopi...aspon ja tomu chapem...
-
BUDAJ-31
to ja uz neviem,viem ze to mislim bolo uzemnenim,mozno to bude zasuvkou alebo cim,fakt netusim ako to vyriesti.Skus to zapnut do inej zasuvky co to bude robyt 
Nejde o to, že to nechápu já moc dobře chápu jaký má problém. Ale prostě se takhle špatně napsanej text blbě čte. A teda nevím Budaji jak jsi přišel na to, že tu řešíme nějako vysokou školu.
Co to zase plácáš.
Jinak k tématu. Je to docela zajímavá kombinace. Zkusil bych ještě vyměnit kabely. jinak mě fakt nenapadá čím by to mohlo být.
Jinak k tématu. Je to docela zajímavá kombinace. Zkusil bych ještě vyměnit kabely. jinak mě fakt nenapadá čím by to mohlo být.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
kabel som uz skusal a nic to nepomohlo 
Mám ten samej problém na kytarovym kombu Fender Frontman 15R
Bez zapojenýho kabelu to chrčí jenom lehce potichu a jakmile připojim kabel, klidně i bez kytary tak se to rozvrčí, že mě z toho snad bouchne hlava.
Mám nějakej RockCable za 300,- asi to je tim co..
Zejtra skusim kombo u kámoše s jeho kabelem.
Bude to kabel na 90%, ale bez originální krabičky ho asi nevrátim na kytarách co
Bez zapojenýho kabelu to chrčí jenom lehce potichu a jakmile připojim kabel, klidně i bez kytary tak se to rozvrčí, že mě z toho snad bouchne hlava.
Bude to kabel na 90%, ale bez originální krabičky ho asi nevrátim na kytarách co
Na reklamaci nemusíš mít doma originální balení. Je to i v zákoně. Pokud by jsi ale něco vracel ve14-ti denní lhůtě po nákupu na netu tak tam originální balení mít musíš
Kámoš řikal, že nástrojový kabely by měli mít doživotní záruku, je to pravda? Jestli jo, tak je to paráda OK.aivn86 píše:Na reklamaci nemusíš mít doma originální balení. Je to i v zákoně. Pokud by jsi ale něco vracel ve14-ti denní lhůtě po nákupu na netu tak tam originální balení mít musíš
Jo tak na kytarach maj tenhle bod:
Podmínkou pro převzetí do reklamace je, aby byla uplatněna v záruční době, která činí 36 měsíců.
Na něco takovýho (jako kabely, ať jsou životný nebo ne) bych nikdy doživotní záruku nedal, obzvlášť když vidim, jak si po tom hovada muzikanti šlapou. Ale jestli to někdo dává, tak proč necihiman1 píše:Kámoš řikal, že nástrojový kabely by měly mít doživotní záruku, je to pravda? Jestli jo, tak je to paráda OK.
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
http://bandzone.cz/sunday4
no vidis mne to zacne chrcat az ked zapojim bassucihiman1 píše:Mám ten samej problém na kytarovym kombu Fender Frontman 15R
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Je pár firem, co to tvrdí, nicméně praxe je jiná... Já pochybuju, že by ti jakýkoli obchod vůbec vzal na reklamaci takový spotřební zboží, jakými jsou kabely. Stejně taky asi nikdo nechodí reklamovat prasklé struny...heczis píše:Na něco takovýho (jako kabely, ať jsou životný nebo ne) bych nikdy doživotní záruku nedal, obzvlášť když vidim, jak si po tom hovada muzikanti šlapou. Ale jestli to někdo dává, tak proč necihiman1 píše:Kámoš řikal, že nástrojový kabely by měly mít doživotní záruku, je to pravda? Jestli jo, tak je to paráda OK.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Myslím, že to bylo zimou, protože jsem kombo a kabel nechával ve zkušebně, kde se přez noc netopí, teď hraju u mě v pokoji a tolik to nechrčí 
hmm tak i to je možný.... 
-
BUDAJ-31
no toto sa mi stavalo aj s Peavey Minx 110.tez kedsy som hral v jednej skusobni kde bol mraz doslova (a na vonku zas bolo 0 stupnov
:D),tez to aj chrcalo,hucalo a este taky mrad z toho isiel ako sa to vnutry zarievalo ked som to zapnul a hral
Když se podíváš do návodu tak tam určitě budou uvedeny teploty za kterých se to má provoozovat 
.....a nestál si s tou basou pri telke, počítači, neonke, inom elektrickom spotrebiči
niečo čo u kamoša nie je, alebo nebolo zapnuté
.....zima na to nevplýva.....v našej skúšobni sa tiež kúri len počas skúšok a aparáty fungujú ako majú, bez brumu či iných nežiadúcich zvukov.....