gold les paul
Pravidla fóra
gold les paul
Ahoj strašně se mi líbý les paul gold.
Ve sví cenoví relaci což je 10 000,- sem si vybral tenhle.
http://www.fokuskytary.cz/fokus/product ... 1,31,!P,94
chci se jen zeptat jestli to je dobrej kup ?
Nebo bych se měl kouknout po jinym.
dík za odpovědi!
dík za odpovědi!
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: gold les paul
U kytary vzhled nehraje. 
Levné goldtopy dělá ještě firma Vintage. V neděli jsem hrál na jeden s P90. Nebylo to vůbec špatné na tu cenu (asi okolo 7 tisíc). Jediné co bylo na nic byly přepravní struny které stály za h...
Levné goldtopy dělá ještě firma Vintage. V neděli jsem hrál na jeden s P90. Nebylo to vůbec špatné na tu cenu (asi okolo 7 tisíc). Jediné co bylo na nic byly přepravní struny které stály za h...
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, podle zkušeností/ spíše ohlasů sou fokusy dost kvalitní nástroje, v týhle cenový relaci, i když bych to asi nechal seřídit u kytaráře a možná vyměnil snímače.
Jinak bych se ještě kouknul po Cortech, kvalitně zpracované kytary, serie Zenox jsou takový les pauly, ale gold top tam nenajdeš
Jinak bych se ještě kouknul po Cortech, kvalitně zpracované kytary, serie Zenox jsou takový les pauly, ale gold top tam nenajdeš
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Vintage dělaj v goldtopu jenom s P90...já ji měl a byla super...teď už stojí tušim jen něco přes 6Smrťokvítek píše:U kytary vzhled nehraje.
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Mám Fokusa Custom TRD, sice z akce za 4.900,- a musím říct, že je to dobrý nástroj. Každopádně doporučuji vybírat z více kusů nejlépe přímo ze skladu v Petrůvkách (Třebíč), sice těch "špatných" nebo horších kusů už tolik není, protože to přebírají už v koreji ve fabrice a ikdyž se přecejenom něco nepodaří, tak to dají mistru Runkasovi z Moravských Budějovic, aby s tím něco udělal.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Querian
- Bandzone: bandzone.cz/froginfog
- Kontaktovat uživatele:
já osobně mám už rok (krom jiného) LP fokus asi za 7500. To dřevo je opravdu masivní mahagon... je asi 3x težší než gibson LP studio, ale to dřevo je fantazie... v létě vyměním snímače a bude to kytara jak lusk... strčí aji tu gibsonku do kapsi si myslím... jinak rozhodně to chce se tam stavit... prošlo mi tam asi 15LPček než jsem narazil opravdu na fantastický zvuk samotného dřeva 
Takže váží nějakejch 12-13 kg jo?Querian píše:já osobně mám už rok (krom jiného) LP fokus asi za 7500. To dřevo je opravdu masivní mahagon... je asi 3x težší než gibson LP studio, ale to dřevo je fantazie... v létě vyměním snímače a bude to kytara jak lusk... strčí aji tu gibsonku do kapsi si myslím... jinak rozhodně to chce se tam stavit... prošlo mi tam asi 15LPček než jsem narazil opravdu na fantastický zvuk samotného dřeva
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- ...EDGE...
Tak je to masiv, ze? 
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozdělěno sem elektricke-kytary/ot-z-gold-les-paul-gi ... 17310.html
Takže tady se prosím držte tématu.
Takže tady se prosím držte tématu.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Já fakt čumimAhoj strašně se mi líbý les paul gold.
dík za odpovědi!
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
checkuj měfakal píše:Já fakt čumimAhoj strašně se mi líbý les paul gold.
dík za odpovědi!, jak dokáže někdo napsat takovejch pravopisnejch chyb
.
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Já taky nejsem žádná dobrá čecha, ale něco mě fakt mlátí do očí :
.líbý les paul gold.
Ve sví cenoví
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.