Zdravim všechny
Mam kytarovou hlavu Engl Powerball a potřeboval bych poradit ohledně boxu.
Jestli někdo poradí s jakou bednou to hraje suprově.
Předem díky
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
stita píše:Zdravim všechny
Mam kytarovou hlavu Engl Powerball a potřeboval bych poradit ohledně boxu.
Jestli někdo poradí s jakou bednou to hraje suprově.
Předem díky
Suprově to hraje s boxem Engl...
Ale hraje to snad se vším, jenom musíš vědět, jaký chceš zvuk. Třeba něco s reprem Celestion V30.
Rozpočet máš nějak omezený? Já byt tebou tak si první domluvím schůzku s HARDBOX Teamem, vyzkoušíš a určitě koupíš....www.hardbox.cz.....Perfektní zesák si vyžaduje tu nejlepší bednu
Vintage 60 je záležitost čistě nižší řady boxů od ENGL, sou víc agresivnější ale dle mého mají menší tlak....mě se rozhodně líbí víc V30 ale znám spoustu lidí kteří tvrdí opak....
Pokud tito pomůže tak se mrkni na instrumento-víc hlav víc ví-jsou tam ukázky zesilvačů s reprákama V60 i V30, nějakou rámcovou představu si tím určitě uděláš, mě na těch V60 vadí ty výšky....
Zdá se mi to nebo je při přepnutí kanálů (footswitch Z-5) u Powerballu slyšitelná prodleva. Zahraji akord na clean, pak šlápnu na soft/heavy lead (je úplně jedno který) a při přepnutí je na zlomek sekundy ticho.
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty