Celej život hraju Gibson a Maršu a došlo ke změně projektu. Elektroakustika Ibanez EP9 s naprosto fenomenální variabilitou zvuku ale co dál. Na plné akci zapojím do PA a víc mě nezajímá, ovšem "klubovka" je problém. Nenašel jsem adekvátní kombo. Jedno jsem v ruce měl - AER acuosticube3 s velmi dobrým zvukem, ale ruku na srdce - do klubů je to finanční luxus.
Jediným a naprosto zásadním bodem je absolutně přesný,plný a reálný přenos snímaného zvuku. Výkonově nejsme hluchoni, tak bych pod 50W nešel - směrem nahoru bez omezení s výhodou výkonové rezervy, zvukově potlačené středy - prostě bigbíťák se nezapře...
Cenově bych to nerámoval jelikož za kvalitu zaplatím - na druhou stranu při vědomí účelnosti do klubů a menších scén bych to (jako AER) nehrotil.
V ruce jsem měl - Roland cube(nechci), AER(drahé ale příjemný zvuk), Kustom (vůbec nevím co si o tom mám myslet), Maršu ( to je snad omyl starého Jimma) a různé pokusy s lampovejma aparátama i když vím, že to technicky ideálně nemůže fungovat ale i hledání je cesta.
Pokud by snad při posuzování někdo potřeboval náš hudební styl pro určení dynamiky - naprosto konkrétní,čistý akustický bigbít s vokály,klávesy a dechovou sekcí - tzn. dechová sekce dělá bordel ale anti-feedback to jistí. Kytara hraje plnou i vyhrávky pro konkrétnost zvuku.
Budu vděčný všem za názor a hlavně za zkušenost s nějakým zvukově výborným kombem pro elektroakustiku, na druhou stranu můžu být nápomocen při vlastních zkušenostech s Maršou atd.