Dříví

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Kferd

Dříví

Příspěvek od Kferd »

zdravim,
potřeboval bych vědět kde se daj levně kusově koupit nějaký aspoň nějakej ten pátek starý fošny ze kterejch by se dalo vyrobit telo kytary. Přemejšlim už dělší dobu o tom že bych si něco zkusil vyrobit a mám dremela takže by to mohlo jít dobře. Chtěl bych spíš něco hodně levnýho, abych když to zmrvim nestratil ja nevim kolik peněz. Pokud možno někde v Praze, popřípadě nějaký hodně levný poštovný.
Nemáte nápad?
Diky
E-Gitára: Gibson LP Studio 2003, Fokus Flying 3, Ibanez GRG 250DX
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně :D
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Re: Dříví

Příspěvek od nbs »

zajeď někam na pilu a pěkně se prohrab všim co maj :wink:
woro90

Příspěvek od woro90 »

Kferd píše:zdravim,
potřeboval bych vědět kde se daj levně kusově koupit nějaký aspoň nějakej ten pátek starý fošny ze kterejch by se dalo vyrobit telo kytary. Přemejšlim už dělší dobu o tom že bych si něco zkusil vyrobit a mám dremela takže by to mohlo jít dobře. Chtěl bych spíš něco hodně levnýho, abych když to zmrvim nestratil ja nevim kolik peněz. Pokud možno někde v Praze, popřípadě nějaký hodně levný poštovný.
Nemáte nápad?
Diky
S dremelem nad tím strávíš věčnost, chce to mohutnější nástroj, ale to se nějak poddá. Poptej se truhlářů, nábytkáři často vědí i o pěkných kouscích fládrovaného javoru a občas jim na dílně přebývá něco, co v dohledné době nespotřebují, a jsou ochotní to za slušnou cenu pustit dál.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od knedlousek »

asi se budu zase opakovat ale zkus si vybrat na sollerguitars kámoš odtud kupoval a super
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

knedlousek píše:asi se budu zase opakovat ale zkus si vybrat na sollerguitars kámoš odtud kupoval a super
Řekl bych že něco okolo 4000 nebude plánovaná investice do zmrveného prvního pokusu. :roll:
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

Otis píše:
knedlousek píše:asi se budu zase opakovat ale zkus si vybrat na sollerguitars kámoš odtud kupoval a super
Řekl bych že něco okolo 4000 nebude plánovaná investice do zmrveného prvního pokusu. :roll:
4000? Třeba všechny olše, co tam maj, jsou pod 1500Kč. Ty slepený z více kousků dokonce pod 500Kč.

Jinak teda já kupoval dřevo u truhláře no:) Sice za litr myslim a semtam malej suk, ale je toho 4 metry. Prostě obecná rada, omrknout pily, truhláře, stolaře a já nevim koho všeho v okolí :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“