zdravim,
potřeboval bych vědět kde se daj levně kusově koupit nějaký aspoň nějakej ten pátek starý fošny ze kterejch by se dalo vyrobit telo kytary. Přemejšlim už dělší dobu o tom že bych si něco zkusil vyrobit a mám dremela takže by to mohlo jít dobře. Chtěl bych spíš něco hodně levnýho, abych když to zmrvim nestratil ja nevim kolik peněz. Pokud možno někde v Praze, popřípadě nějaký hodně levný poštovný.
Nemáte nápad?
Diky
Dříví
Dříví
E-Gitára: Gibson LP Studio 2003, Fokus Flying 3, Ibanez GRG 250DX
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
Re: Dříví
zajeď někam na pilu a pěkně se prohrab všim co maj 
S dremelem nad tím strávíš věčnost, chce to mohutnější nástroj, ale to se nějak poddá. Poptej se truhlářů, nábytkáři často vědí i o pěkných kouscích fládrovaného javoru a občas jim na dílně přebývá něco, co v dohledné době nespotřebují, a jsou ochotní to za slušnou cenu pustit dál.Kferd píše:zdravim,
potřeboval bych vědět kde se daj levně kusově koupit nějaký aspoň nějakej ten pátek starý fošny ze kterejch by se dalo vyrobit telo kytary. Přemejšlim už dělší dobu o tom že bych si něco zkusil vyrobit a mám dremela takže by to mohlo jít dobře. Chtěl bych spíš něco hodně levnýho, abych když to zmrvim nestratil ja nevim kolik peněz. Pokud možno někde v Praze, popřípadě nějaký hodně levný poštovný.
Nemáte nápad?
Diky
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
asi se budu zase opakovat ale zkus si vybrat na sollerguitars kámoš odtud kupoval a super
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Řekl bych že něco okolo 4000 nebude plánovaná investice do zmrveného prvního pokusu.knedlousek píše:asi se budu zase opakovat ale zkus si vybrat na sollerguitars kámoš odtud kupoval a super
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
4000? Třeba všechny olše, co tam maj, jsou pod 1500Kč. Ty slepený z více kousků dokonce pod 500Kč.Otis píše:Řekl bych že něco okolo 4000 nebude plánovaná investice do zmrveného prvního pokusu.knedlousek píše:asi se budu zase opakovat ale zkus si vybrat na sollerguitars kámoš odtud kupoval a super
Jinak teda já kupoval dřevo u truhláře no:) Sice za litr myslim a semtam malej suk, ale je toho 4 metry. Prostě obecná rada, omrknout pily, truhláře, stolaře a já nevim koho všeho v okolí