Dimarzio super distorton a Seymour Duncan SH4
Pravidla fóra
Dimarzio super distorton a Seymour Duncan SH4
Chci kupit do své les paulky nové snímače a chtěl bych se zeptat jestli je toto nejlepší kombinace
Kobylka : Dimarzio super distorton
Krk: Seymour Duncan SH4
A nebo navrhněte jiný snímač na pozici krk (v této cenové kategoriji nebo levnější) - na dimarzio super distortion u kobylky trvám.
Kobylka : Dimarzio super distorton
Krk: Seymour Duncan SH4
A nebo navrhněte jiný snímač na pozici krk (v této cenové kategoriji nebo levnější) - na dimarzio super distortion u kobylky trvám.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dimarzio super distorton a Seymour Duncan SH4
SH-2NA nebo navrhněte jiný snímač na pozici krk
http://kytary.cz/seymour-duncan-jazz-mo ... /HN086397/
Naposledy upravil(a) DL dne 8.02.2010 17:23, celkem upraveno 1 x.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Jestli myslíš ten jazz model tak nic moc zvuk na hard rock - má ho kámoš na sg
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Jak je libo, mně se líbísound píše:Jestli myslíš ten jazz model tak nic moc zvuk na hard rock - má ho kámoš na sg
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
Tvůj názor ti neberu.
a jestli jsem to dobře pochopil tak oba snímače ( Dimarzio super distorton i Seymour Duncan SH4) jsou rozpojitelné na singly ???
Jestli jsem to pochopil špatně tak me poopravte.
http://musiccenter.cz/DiMarzio-Super-Di ... 0/:3:26616
http://www.musiccenter.cz/Seymour-Dunca ... m/:3:15045
Jestli jsem to pochopil špatně tak me poopravte.
http://musiccenter.cz/DiMarzio-Super-Di ... 0/:3:26616
http://www.musiccenter.cz/Seymour-Dunca ... m/:3:15045
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Mají čtyřžilový výstup takže ano.
seriově, paralelně a rozepnuto na singly
seriově, paralelně a rozepnuto na singly
Neni SH4 typicky kobylkovej snímač?
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
schecter zacky vengeance má taky sh4 na obou pozicích
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
jo sh4 je spíš pro kobylku, ale když ho mám v kombinaci se super distortion tak se hodí svým zvukem spíš ke krku
nepotkali jste někdo nějaký porovnávací video sh4 vs super distortion u kobylky? high gain rythm a v podobnejch kytarách. co jsem hledal na tubě tak jsem nic takový nepotkal, předem dík pokud někdo o něčem ví 
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
sh- 2 (i 4) jsem měl na všech rr jackson. obzvlášť sh-2 se mi moc líbil. slyšel jsem je i na mahagonové kytaře a luxus. příjde mi, že jsou víc "sametové" než agresivní apod. mně se ale takový zvuk taky líbí. za sebe je doporučím oba... chce to zkusit