yamaha pacific mam ji koupit?
Pravidla fóra
yamaha pacific mam ji koupit?
Ahoj rodinko.Potrebuji poradit.zacinam teprve na el.kytaru a naskytla se mi moznost koupit yamahu pacific za 12 000kc.ma nekdo zkusenosti s touto kytarou a jestli neni moc draha dik za rady
Re: yamaha pacific mam ji koupit?
Yamah Pacifica je vícero (podle Googlu). Každopádně třeba na Kytarách jsou všechny Yamahy pod 12 tisíc.
Jsou i dražší Pacificy. Musel bys uvést přesný typ.
Jsou i dražší Pacificy. Musel bys uvést přesný typ.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Měl sem možnost vyzkoušet yamahu pacificu 812V v hudebninách. Je to nádherný nástroj. To zpracování je výborné. Snímače tam byly duncany, takže kvalitka. Mělo to velice příjemný a poměrně (pro mne) rychlý krk. Pěkně mi sedl do ruky. Zvuk se velice podobá fendrovskýmu stratu, vzhledem k tomu, že je to olše. Ale myslím že oproti nějakému mexiku je to jiná kategorie. Mělo to i zamykatelné mechaniky shaler, takže se dalo i to tremolo co tam bylo. Ale 612 už je nemá... tak nevím co chceš koupit za řadu. Jinak ty yamahy jsou dobré nástroje. Ale doporučuju určitě někde. Podívej se co je to za řadu a pak napiš. Pokud je to protože 412 koupíš novou za 8, 612 asi za 12 a 812 tak za 17 tisíc a nejvyšší je tam 912 ale ta už je tak za 20 tisíc. Záleží i co chceš hrát. Myslím že ta pacifica je univerzál, ale třeba metal na to nebude vhodný...
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Yamahu můžu doporučit. Já mám Pacificu 821D. Tělo olše, snímače DiMarzio. Má nádhernej zvuk a strašně mně vyhovuje tvar krku. Oproti třeba ibanezkám ve stejný cenový celaci má aspoň podle mýho názoru mnohem lepší zvuk. Jen to licenční tremolo není nic moc. Je to sice vyrobený v Japonsku, ale matroš je měkej jak bláto. Taky jsem ho nechal vyměnit za Floyda a těď jsem nadmíru spokojen. Ale ten Floyd to máš dalších 7000 Kč navrch.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Diky cenim si kazde rady i nazoru vypada to ze ji vezmu dik
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kontaktuj po SZ uživatele Dark Axel, už nějaký ten pátek na pacificu hraje. Teda starší typ a tele, nevím, co konkrétně chceš kupovat ty.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
rovnou to tu napíšu... mám model 302S, mám dost problém s tím, kdy byla vyrobená... je to variace na Telecaster pro upřesnění
prodejce říká, že 1987
vyhledávač sériového čísla říká, že můj nástroj je vyroben buď 1987, 1997, nebo 2007
a někde na netu jsem našel echo že se 302S vyrábí od roku 1999
tak nevím jak to s tím stářím je
byla to každopádně úžasná koupě, odchytil jsem ji na bazaru vpodstatě za cenu snímačů DiMarzio (docela osud, jsem na ně zatížený
) od jednoho "sběratele", který na ni neměl místo a čas. a rozhodně to patří mezi kytary, které mi z toho, na co jsem zatím hrál, seděly nejvíce.
V nepřímém porovnání s Fendery Mexiko, Highway one, USA Standart a USA Deluxe bych si ji asi určitě koupil spíše než H1 a Mexiko. na ameriky podle mě nemá
ale za ty peníze - co bych chtěl
je to podle mě velmi pohodlný a hezky barevně znějící nástroj s charakteristickým zvukem
neříkám že je THE BEST, ale mám ji moc rád
samozřejmě je otázka, co požaduješ od nástroje... upřesni o jakou kytaru jde, to především
prodejce říká, že 1987
vyhledávač sériového čísla říká, že můj nástroj je vyroben buď 1987, 1997, nebo 2007
a někde na netu jsem našel echo že se 302S vyrábí od roku 1999
byla to každopádně úžasná koupě, odchytil jsem ji na bazaru vpodstatě za cenu snímačů DiMarzio (docela osud, jsem na ně zatížený
V nepřímém porovnání s Fendery Mexiko, Highway one, USA Standart a USA Deluxe bych si ji asi určitě koupil spíše než H1 a Mexiko. na ameriky podle mě nemá
je to podle mě velmi pohodlný a hezky barevně znějící nástroj s charakteristickým zvukem
samozřejmě je otázka, co požaduješ od nástroje... upřesni o jakou kytaru jde, to především
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Re: yamaha pacifica 112V
do kelu az teraz som nasiel tento thread, neva... presuvam
elektricke-kytary/yamaha-pacifica-112j- ... 25338.html
prosim reakcie, dik
"este upresnim, ze to ma byt single-single-humbucker, nechcem nic na tvrde styly, co mam dojem, ze ltd a ibanez superstraty asi su...
ale ja by som tie yamahy az tak nezavrhoval, napr. v tejto prezentacii http://www.youtube.com/watch?v=7jfWib0tdmA hned prva na ktoru hra ten manik (strasna anglictina btw., myslim foneticky...), je moja kandidatka na kupu c.1. ten clean, co z nej leze je nadhera... uplny krém"
elektricke-kytary/yamaha-pacifica-112j- ... 25338.html
prosim reakcie, dik
"este upresnim, ze to ma byt single-single-humbucker, nechcem nic na tvrde styly, co mam dojem, ze ltd a ibanez superstraty asi su...
ale ja by som tie yamahy az tak nezavrhoval, napr. v tejto prezentacii http://www.youtube.com/watch?v=7jfWib0tdmA hned prva na ktoru hra ten manik (strasna anglictina btw., myslim foneticky...), je moja kandidatka na kupu c.1. ten clean, co z nej leze je nadhera... uplny krém"