Stojan pro 5 kytar

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
panedge

Stojan pro 5 kytar

Příspěvek od panedge »

Má někdo zkušenosti s takovejma stojanama,zatím mám 4 kytary ,z toho jedna akustika,líbílo by se mi něco takovýho,jestli máte někdo nějaký tipy nebo radu budu rád http://kytary.cz/bespeco-stojan-pro-5-kytar/HN105217/
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Stojan pro 5 kytar

Příspěvek od Nero »

Sice nebudu moc nápomocnej, ale tohle mi nedá - proč to dávat do tak ošklivýho stojanu? Hezky s kytarama na zeď a chlubit se :wink:
Přílohy
Takhle má vypadat reprezentativní zeď - byť bych si vybral asi trochu jiné kusy :-)
Takhle má vypadat reprezentativní zeď - byť bych si vybral asi trochu jiné kusy :-)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
panedge

Příspěvek od panedge »

No nevím,to asi né,to se mi nějak nezdá takhle na zdi 8)
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Věšet kytary za krk? Ach jo... :|
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
axi12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axi12 »

LAMA píše:Věšet kytary za krk? Ach jo... :|
co ti na tom vadi?? Vzdyt takhle to maj vsude, obchody, umelci, Nero :D atd... ;)

Nero: To jsou vsechno tvoje keytry? :)
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

vzdyt je to v pohode. kdybych mel ten stojan na zed kam dat tak ho uz na zdi taky mam :) a ta zed je takova zed snu, jen ten custom 22 bych vymenil za svuj 24kovej :D
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

ten fender s tim otočenym kobylkáčem - zajímací...
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

LAMA píše:Věšet kytary za krk? Ach jo... :|
A proč ne? Těm nástrojům to vůbec nevadí, struny dají kytaře zabrat výrazně víc, než pověšení za krk...
(Jinak by to tak asi nikdo nedělal...)
axi12 píše: Nero: To jsou vsechno tvoje keytry? :)
Bohužel ani jedna :D Ale doma mi na zdi visí PRS Custom 24, Ibanez SZ520 i Ibanez PF20. Na chalupě jsou ještě různě rozvěšeny Squier Affinity Strat, baska Ibanez GSR180, dvanáctky Seagull S12 a Yamaha FG412. Takže s tím mám docela dost zkušeností :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Držáky na zdi jsou naprosto ideální, mám tak 7 kytar a 4 nepoužívané v kufrech. Použil jsem držáky, kde jsou kytary šikmo a kousek od zdi, jako v obchodech, tak se jich vejde více vedle sebe. Jsou v bezpečí před luxem, dětmi....., jen ten prach........ach jo. Ale ten padá i na nástroje ve stojanu.
Přílohy
4kytary.JPG
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

@panedge: Bacha, abys nedopad jako já, že mám víc kytar, než kolik umim akordů (mám 3).. :lol:
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

biker_xx píše:@panedge: Bacha, abys nedopad jako já, že mám víc kytar, než kolik umim akordů (mám 3).. :lol:
To na to nove ESPcko hrajes Ovcaci Ctveraci a nejakou lidovou veselici? :D
panedge

Příspěvek od panedge »

biker_xx píše:@panedge: Bacha, abys nedopad jako já, že mám víc kytar, než kolik umim akordů (mám 3).. :lol:
:lol: ,já jich umím 6 tak si ještě nějakou můžu koupit

k tématu-na zeď to věšet nebudu,mě se to nějak nelíbí,jen sem chtěl vědět jestli třeba nemá někdo podobnej stojan a neřekne,hele radši si vezmi ten a ten,protože to a to... 8)
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek Kysely »

Tak už trošku zase k tématu. Já používám stojan typu, který chceš (akorá myslím od Rockstand by Warwick) pro 7 elektrických kytar a jsem nadmíru spokojen. Mám v něm 2 elektriky a 2 akustiky a je tam ještě místo pro 3 nástroje, to znamená, že nemusíš mít přímo tu verzi na el. + akustiku, akustika se v pohodě vleze i do "elektrického" :)

Pokud nemáš místo na zdi (nebo tam kytary nechceš věšet), tak je tohle asi nejkompaktnější řešení. Mám ho pěkně v rohu pokoje mezi skřínemi a vím, že tam jsou kytary v bezpečí. Takové ty stojany na každou kytaru zvlášť zabírají hodně místa. ;)

Takže závěr - jako "multistojan" super, pokud máš zase místo na zdi a v místnosti ne, tak je lepší dávat kytary na zeď, nicméně, já osobně taky preferuju tento stojan, zdá se mi, že se dá s kytarama lépe/rychleji manipulovat.
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
panedge

Příspěvek od panedge »

Radek Kysely píše:Tak už trošku zase k tématu. Já používám stojan typu, který chceš (akorá myslím od Rockstand by Warwick) pro 7 elektrických kytar a jsem nadmíru spokojen. Mám v něm 2 elektriky a 2 akustiky a je tam ještě místo pro 3 nástroje, to znamená, že nemusíš mít přímo tu verzi na el. + akustiku, akustika se v pohodě vleze i do "elektrického" :)

Pokud nemáš místo na zdi (nebo tam kytary nechceš věšet), tak je tohle asi nejkompaktnější řešení. Mám ho pěkně v rohu pokoje mezi skřínemi a vím, že tam jsou kytary v bezpečí. Takové ty stojany na každou kytaru zvlášť zabírají hodně místa. ;)

Takže závěr - jako "multistojan" super, pokud máš zase místo na zdi a v místnosti ne, tak je lepší dávat kytary na zeď, nicméně, já osobně taky preferuju tento stojan, zdá se mi, že se dá s kytarama lépe/rychleji manipulovat.
No to sem potřeboval,díky.Já mám právě jen dva samostatný stojany a ostatní kytary se mi válej na skříních v obalech,a další stojany pro jednu kytaru nechci.Takže vezmu tenhle a je to.
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Kytary mám uloženy sice ne v tomto originálním stojanu, ale jeho princip sem okopíroval na zábradlí nad schody do svého podkrovního apartmá. A kytary si nestěžujou :-)
axi12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axi12 »

charliealpha píše:Kytary mám uloženy sice ne v tomto originálním stojanu, ale jeho princip sem okopíroval na zábradlí nad schody do svého podkrovního apartmá. A kytary si nestěžujou :-)
Nechtěl bys hodit nějakou fotku?? To by mě docela zajímalo :)
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Tak k tématu - všichni kolem mají Warwicky a nikdo si nestěžuje. Dál bych to rozdělil podle diagnóz, neurotické poruchy:

1. Úzkostné a panické poruchy používají jako pojistku zavařovací gumu, aby kytary nešly vytáhnout, či nevypadly.
2. Deprese kupují stojany pro málo kytar, protože nevěří, že budou mít více nástrojů, případně, že to dožijí.
3. Obsedantní kupují stojany pro více nástrojů, aby se jim tam i za 10 let vešly, což vytváří nutkavou potřebu doplňovat prázná místa a následně kupovat nové stojany, pak kytary, až do hospitalizace.
4. Fobici zasouvají stojany do igelitového stanu a zvlhčují pod ním vzduch přesně na 50%.

Psychotiky jsem zatím, ve vztahu ke stojanům, nezkoumal. Závislí na alkoholu i nealkoholových drogách za krátkou dobu nemají co dávat do stojanů.

Vyčerpávající, ne?
Naposledy upravil(a) Jazzman dne 15.02.2010 0:17, celkem upraveno 1 x.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
panedge

Příspěvek od panedge »

Jazzman-no zajímavý :D já patřím asi k těm co by to furt doplňovali,takže si koupím stojan na 5 kytar radši ne na 7
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“