Kytara Bach -explorer

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
landser

Kytara Bach -explorer

Příspěvek od landser »

Zdarec,chtěl bych si koupit novou kytaru,nějakou levnější.Nejsem začátečník,a zaujala mě značka Bach.

Konkrétně tento typ: http://www.bachmusik.com/p1128/bach-bexp-bdrh/

NEmáte stím někdo zkušenosti? :twisted: :?:
Demilich

Re: Kytara Bach -explorer

Příspěvek od Demilich »

NEmám s ním zkušenosti. 8)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Parkrat se uz tu resila, a vicemene vsichni kdo s ni MAJI nejake zkusenosti, s ni maji celkem dobre zkusenosti. Samozrejme, v ramci moznosti danych cenou ze...Mam od Bacha taky kejtrua a jako pohoda, zadny zazrak, ale je to dobre udelane, sroubky drzi, sterace stiraji...a proste je to takovy flak dreva ze s tim muzes hrat baseball a vydrzi to :)
landser

Příspěvek od landser »

A kdybych tam hodil EMGčka 81 ke kobylce? :twisted: A ještě další ke krku...a koupil ladící kolíky nové..grover..tak myslíš že by se z toho dalo něco dobrýho vytáhnout?
Práve chci levnější kytaru..a mám v plánu ji met co nejdýl to pujde.. :D A tyto značky jak je Fokus-h nebo ten Bach se mi celkem zamlouvají.
Jinak jak to pracuje s aparátem?Na Drivera?
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

No kdyz tam hodis EMGcka (podle me prasarna, ale budiz, spatne snimace pro svuj styl to nejsou) tak to bude driver sam o sobe, s Groverama jeste...myslim ze chybu neudelas, vyber nejaky dobry kus (tzn. aby z toho neupadavaly kousky uz na prodejne) a budes mit dobrou kejtru ktera i neco vydrzi ;)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“