IBANEZ MTM2 black signature Mick Thomson-Slipknot
Pravidla fóra
IBANEZ MTM2 black signature Mick Thomson-Slipknot
Cus,našel jsem na netu tuto kytaru http://kytary.cz/ibanez-mtm2/HN105926/ a docela mě zaujala.Zajímalo by mě kdybych tam vymenil snímace,ladící mechaniku a nechal si to seřídit zda by se z toho dalo neco vymáčknout.
A ještě by mě zajímalo zda by šlo udelat na pražce značky.Jestli by nějaká firma udělala např lebky na pražce.
A ještě by mě zajímalo zda by šlo udelat na pražce značky.Jestli by nějaká firma udělala např lebky na pražce.
Re: IBANEZ MTM2 black signature Mick Thomson-Slipknot
Pokud bys chtěl měnit vzhled a osazení, jaký má pak smysl kupovat signature?landser píše:Cus,našel jsem na netu tuto kytaru http://kytary.cz/ibanez-mtm2/HN105926/ a docela mě zaujala.Zajímalo by mě kdybych tam vymenil snímace,ladící mechaniku a nechal si to seřídit zda by se z toho dalo neco vymáčknout.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
woro90 píše:Pokud bys chtěl měnit vzhled a osazení, jaký má pak smysl kupovat signature?landser píše:Cus,našel jsem na netu tuto kytaru http://kytary.cz/ibanez-mtm2/HN105926/ a docela mě zaujala.Zajímalo by mě kdybych tam vymenil snímace,ladící mechaniku a nechal si to seřídit zda by se z toho dalo neco vymáčknout.
Já ji nekupuji záměrmě signature.Jen se mi proste líbí ten vzhled.Ale na ty snímaže bych se zatím vykašlal.Hlavně bych chtěl na ty pražcě dát ty lebky.Ale nwm jestli se to dá někdde udelat
- Mick Thompson
Jo to je dobrá kytara...viz. můj avatar
A doporučuji se také podívat na historii příspěvků radícího, pro posouzení relevantnosti jeho odpovědi.
Ne. To asi nebude ta samá.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ajeeeje...hele pokud chces secko tam menit, tak si sezen ibanez rg321 s obracenou hlavou(jako mtm2), vypada skoro stejne, akorat je levnejsi ptz neni signature a navic ma myslim znacky na hmatniku..a zbyle prachy das do snimacu
velka prednost tehle kytary je, ze ma fixed edge kobylku a zamky. To znamena, ze se NEBUDE rozladovat! Tim padem nevidim vubec duvod, proc menit ladici mechaniky. I ty snimace V7, V8 nebudou uplne spatne.
Taky ten krk - je pruchozi, ma to mahagonovy telo - je to trochu o necem jinym nez rg321.
Taky ten krk - je pruchozi, ma to mahagonovy telo - je to trochu o necem jinym nez rg321.
teď jde o to, jestli je to výhoda, nebo je to opruz...lunchie píše:velka prednost tehle kytary je, ze ma fixed edge kobylku a zamky. To znamena, ze se NEBUDE rozladovat! Tim padem nevidim vubec duvod, proc menit ladici mechaniky.
osobně mám radši pevnou kobylku, bez zámků a ladění normálníma mechanikama na hlavě a myslím že tam takovej problém z rozlaďováním není...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
krk je u mtm2 sroubovany, a stim mahagonem bych si dal taky bacha

- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
todle je ale pevny floyd...stimdle se neda hybatlandser píše:Já chci tento typ kytary.A navíc já chci aby měla obrácený krk a floyda,ne pevnou kobylku.
http://kytary.cz/ibanez-rgr-321ex/HN097427/ myslim ze tadle je lepsi..budes chtit preladit treba na drop D a nemusis na hlave povolovat zamky nic, jenom otocis mechanikama, u te mtm2 to musis povolovat
s obráceným krkem se ti bude asi špatně hrát...landser píše:Já chci tento typ kytary.A navíc já chci aby měla obrácený krk a floyda,ne pevnou kobylku.
jak pise kozias, na mtm2 je pevná kobyla, akorát to vypadá jako tremolo, každopádně vidíš tam nějakou díru do který bys páku zastrčil? ne...a seš si jistej, že bys tremolo na kytaře využil?
ale jinak seš krutej
proc by se mu melo grat spatne s obracenou hlavou?
ja mam zamky rad, podle meho je to sila zvyku - pro me je to velka vyhoda, kdyz tam jsou.
podle ibanez web situ, je ten krk pruchozi ...
http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-MTM2
vetsinou pokud pruchozi neni, tak ten wizard II je ze 3 casti. pokud pruchozi je, tak je z 5 - coz je pripad tyhle mtm2.
jak jsem psal, tahle kytara je lehce o necem jinem (nejen cenove) oproti rg321.
btw preladovat behem koncertu na jiny ladeni? hmm, ja myslel, ze od toho by mel mit clovek druhou kytaru ...
ja mam zamky rad, podle meho je to sila zvyku - pro me je to velka vyhoda, kdyz tam jsou.
podle ibanez web situ, je ten krk pruchozi ...
vetsinou pokud pruchozi neni, tak ten wizard II je ze 3 casti. pokud pruchozi je, tak je z 5 - coz je pripad tyhle mtm2.
jak jsem psal, tahle kytara je lehce o necem jinem (nejen cenove) oproti rg321.
btw preladovat behem koncertu na jiny ladeni? hmm, ja myslel, ze od toho by mel mit clovek druhou kytaru ...
To jsi sebral kde?lunchie píše:podle ibanez web situ, je ten krk pruchozi ...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
hold kdyz budu mluvit za sebe tak si v 16cti nemuzu dovolit dve kytary abych mel na jedne E a na druhe drop D omglunchie píše:btw preladovat behem koncertu na jiny ladeni? hmm, ja myslel, ze od toho by mel mit clovek druhou kytaru ...
ad ten tvuj web pisou tam MTM1’s 5pc thru-neck and mahogany body pump out full, fat tone, with strong sustain-mtm1, coz je nekde docela jinde
a jeste neco, to co je na webu ibanez je neco jineho nez to co je v krame..na tom webu taky pisou, ze to ma aktivni duncany, ta na kytarach cz ma pasivni V7 V8
psal jsem o wizard II - to je krk, kterej montujou na kytary delany v Indonezii. Wizard prestige je neco jinyho ...woro90 píše:To jsi sebral kde?lunchie píše:podle ibanez web situ, je ten krk pruchozi ...
jo koukal jsem jak ... ta mtm2 ma opravdu sroubovanej krk. Pekne me tam zmatli
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
on mick thomson par dni zpatky predstavoval tu bilou..a buhvi co to zase je..to bude to na co jsi koukal ty, ale ta mtm2 co je na kytarach je asi starsi serie nebo nvm 
No a co? Tak je v tvojem avataruMick Thompson píše:Jo to je dobrá kytara...viz. můj avatar
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.