Kytara - co je to za typ?
Pravidla fóra
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Kytara - co je to za typ?
Mam tu kytaru, kdysi byla nalezena nekde a postupne docestovala az ke me. Bohuzel nemam fotak, tak to jen popisu:
Ma to kobylku (konkretne uplne celej ten kus plastu s uchycenim strun a podobne) jako bejva na spanelkach (asi takhle).
Pro zmateni nepritele, hlavu to ma western-style (asi nejak takhle)
Na hmatniku jsou tecky pred patym sedmym a dvanactym prazcem.
Ted na tom mam novy devitky, jenze to je i pro moje slaby nezvykly prstiky moc mekky, tak bych na to chtel narvat tak jedenactky, ale zase ji tim nechci znicit. Vydrzi to? Diky ty krasne matouci stavbe vubec nedokazu odtusit, zda to ma bejt mysleny na kovovky nebo nylonky...
Ma to kobylku (konkretne uplne celej ten kus plastu s uchycenim strun a podobne) jako bejva na spanelkach (asi takhle).
Pro zmateni nepritele, hlavu to ma western-style (asi nejak takhle)
Na hmatniku jsou tecky pred patym sedmym a dvanactym prazcem.
Ted na tom mam novy devitky, jenze to je i pro moje slaby nezvykly prstiky moc mekky, tak bych na to chtel narvat tak jedenactky, ale zase ji tim nechci znicit. Vydrzi to? Diky ty krasne matouci stavbe vubec nedokazu odtusit, zda to ma bejt mysleny na kovovky nebo nylonky...
Hodně budem někde...
Re: Kytara - co je to za typ?
Má to nějaké info na lístku vlepeném uvnitř těla - pod otvorem? Název na hlavě, něco konkrétnějšího čeho by se dalo chytit?
Když se podíváš ozvučným otvorem, tak vidíš vedle něho hnedka nějaké žebrování, výztuhy?
Když se podíváš ozvučným otvorem, tak vidíš vedle něho hnedka nějaké žebrování, výztuhy?
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce listku nebo tak, tak to jsem nenasel. Mozna tak nejakym lihacem napsany znak Pi ci neco tomu podobnyho. Nic jinyho tu neni a nepocitam, ze bych nekdy zjistil, co za konkretni kytaru to je 
A zebrovani - na spodni desce (bez diry) jsou 3 vyztuhy(ve forme zeber) kolmy ke strunam, na ozvucny desce jsem videl dve, mozna/nejspis tam bude i treti, taktez kolma.
A zebrovani - na spodni desce (bez diry) jsou 3 vyztuhy(ve forme zeber) kolmy ke strunam, na ozvucny desce jsem videl dve, mozna/nejspis tam bude i treti, taktez kolma.
Hodně budem někde...
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nádherné vlákno 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Hele SUK, pučej si vod kamaráda fotoaparát a kytaru nafotěj, takhle je to vo h@vně...

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Atkins: jestli myslis, ze z toho neco dokazes poznat, tak to udelam
vnitrek stejne nenafotim, material si stejne nikdo neosaha na dalku 
Hodně budem někde...
Podobnýho hybrida mam taky je to moje první kytara.Koupil jsem ji za 600 a musel jsem si na ní opravit kobylku a je to tak trošku záhada.Půlka lidí tvrdí, že je to španělka, druhá půlka, že je to D.Protože na ni ale už rok a něco úspěšně drží kovový struny, tak si mysli, že je to D.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Fotka hodně napoví.
Wolga: Není to D, je to R...A tys opravoval kobylku? Úžasné...
Wolga: Není to D, je to R...A tys opravoval kobylku? Úžasné...
opravoval=odšrouboval, natřel korpus lepidlem a zase přišrouboval.Jinak sem taky hodim fotku snad to někdo konečně určí.
Čundrspeciál Cremona Luby, typ 371, aspoň myslím, ta čísla typů se mi pletou, je to něco mezi. Stavěná je jako španěla, ale je o trochu pevnější, má trochu užší hmatník a zakloněnou hlavu s mechanikami jako na kytarách pro kovovky. Jsou jich mraky, a nehraje to nic moc. Nicméně na čundry je ideální, vydrží toho celkem dost. Desítky utáhne v pohodě, jedenáctky jen při dobré péči a ne vždy.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...