Stagg x400
Pravidla fóra
Stagg x400
Hrozně se mi líbí tahle kytara,vzhledově.Bohužel už jsem vlastníkem Staggu,tudíž vím co to obnáší.Ale i přesto se chci zeptat,jestli si myslíte,že po dokoupení nového snímače a kompletním seřízení kytary bude použitelná. Hlavně mi prosím nedoporučujte jiné kytary.Vím že vypadají třeba některé ESPčka a B.C. Riche podobně,ale m se prostě líbí tato.Jen by mě zajímalo,jestli to není uplně ztracená investice,protože na SG které od Staggu mám se po seřizení dá vcelku i slušně hrát.
- Skořepný Šokátor
Re: Stagg x400
Tak to zkus osobně, u Staggu je velká pravděpodobnost zmetků, tak si vyber tu s nejrovnější krkem 
fekál.
Je jasný,že to chce ozkoušet osobně,jde spíš o to,že jsem docela daleko od jakéhokoli většího obchodu s hudebninami.Máme tu sice pár obchodů,ale jsou spíše zaměřeny na Schectery,Fendery a Gibsony,což je pro mě momentálně jiná liga. Spíš sde ptám proto,abych se nezabalil,nejel do Prahy ozkoušet pár x400 a ve finále zjistil,že moje SG co se mi povaluje doma je na tom o mnoho líp.Skořepný Šokátor píše:Tak to zkus osobně, u Staggu je velká pravděpodobnost zmetků, tak si vyber tu s nejrovnější krkem
to chces kupovat kytaru ktera bude stejne hrat jak zachodovy prkno jenom kvuli vzhledu...?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Svatá pravdaSmileCZ píše:to chces kupovat kytaru ktera bude stejne hrat jak zachodovy prkno jenom kvuli vzhledu...?
Když už ti jde o vzhled a i když si psal ať ti nepíšem " podívej se po jiný" tak co zkusit B.C.Rich, tenhle design se tam dá pořídit od 7 tis. a šance natrefit zmetka určitě menší než u Stagga
-
Teorge
Já bych kolem těch peněz raděj kupoval něco s pevnou kobylkou, měl jsem strata I400BS nebo nějak tak (strat H-S-S a stejná vibrapáka) a ta vibrapáka je byla použitelná jednou a už se muselo ladit. Prý se to dá vyřešit, ale nechtělo se mi kytaru upravovat.
Já vim,že to nebude znít,ale od B.C. Riche se mi ty kytary prostě nelíbí.Tahle má hezký tvar těla i hlavu. Veliká škoda,že to je Stagg,ale nevěřím tomu,že se s tím zvukem nedá něco udělat.Moje SG od Staggu nezní vůbec špatně.Stálo to sice spoustu úsilí,ale já rád bastlim,takže tak složitý to nebylo.A teď nezní zdaleka tak špatně. Až se naskytnou finance a koupím novej kabel ke kytaře,můžu i poslat nějakou tu nahrávku.NHK píše:Svatá pravdaSmileCZ píše:to chces kupovat kytaru ktera bude stejne hrat jak zachodovy prkno jenom kvuli vzhledu...?![]()
Když už ti jde o vzhled a i když si psal ať ti nepíšem " podívej se po jiný" tak co zkusit B.C.Rich, tenhle design se tam dá pořídit od 7 tis. a šance natrefit zmetka určitě menší než u Stagga
To by bylo fajne.metaliks píše:mám pocit že bude hrát stejně jako ta SG
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty Xka jsou absolutně tragický. Mám dojem, že je nezachrání už vůbec nic...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
zajímavý,že ty SGčka jsou vcelku ještě přežitelný. Ale díky.Nero píše:Ty Xka jsou absolutně tragický. Mám dojem, že je nezachrání už vůbec nic...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hele, nebude zas tak složité udělat něco lepšího, než je ta X400...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Já právě nikdy kytaru nedělal...Ale pokud je to s nima taková tragédie,tak bych si jí i zkusil udělat...Asi bych jí ale stejně koupil,protože krk určitě nezvládnu.Nero píše:Hele, nebude zas tak složité udělat něco lepšího, než je ta X400...
krk se dá koupit... viz bachmusik.comOtis píše:Já právě nikdy kytaru nedělal...Ale pokud je to s nima taková tragédie,tak bych si jí i zkusil udělat...Asi bych jí ale stejně koupil,protože krk určitě nezvládnu.Nero píše:Hele, nebude zas tak složité udělat něco lepšího, než je ta X400...
A pokud máš někoho známyho, kdo má dílnu, tak to bude ok... já třeba mám na kytaru nakoupenej HW, ale nikde nemůžu sehnat hezký dřevo. Ale už to vypadá slibně, protože děda (bývalý dřevomodelář) začal objíždět dřevoprodeje a tan určitě něco sežene
Tak všem díky,myslel jsem si,že to nebude mít význam,ale je to škoda,je pěkná. 
- Skořepný Šokátor
Aha tady někdo porovnává kytary za 4000 s kytarama za 20000 xD
Kde?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- ...EDGE...
To ses tu registroval jen abys napsal takovou pikovinu?
Zvlášť do tématu do kterého nikdo už dva a půl roku nepíše...............