Chrastění v kobylce
Pravidla fóra
Chrastění v kobylce
Mám problém, při hraní na sucho mi chrastí v kobylce. Mám ST tremolo. Zní to stejně jako když na akustice chrastějí struny v "kolíčkách" na hlavě, kde se to řeší jen utažením šroubků, také bych se pokusil otáhnout šroubky na kobylce ale nevím jaké
(už jsem prohledával forum)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Chrastění v kobylce
Není to tím, že ti rezonují pružiny? Nevím, co jiného si mám pod chrastěním v kobylce představit...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no netuším objevuje se to jen na Ačku, zní to jaky když je uvolněný kolíček na hlavě. To rezonování pružin je v pořádku?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To rezonovní pružin je vcelku přirozené, bavíš se ho tak, když k pružinám nacpeš nějakou houbičku nebo hadřík.
Asi si neumím představit zvuk uvolněného kolíčku na hlavě, takže ti asi vím nepomůžu, bohužel.
Asi si neumím představit zvuk uvolněného kolíčku na hlavě, takže ti asi vím nepomůžu, bohužel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
to mi dělávalo na stratu když jeden stavěcí šroub u toho danýho kamene (struny) nebyl "nadoraz" a kámen stál jen na jednom
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.