Ozvučení Music Clubu - Mackie HD 1521 ?
Pravidla fóra
Ozvučení Music Clubu - Mackie HD 1521 ?
Dobrý den, začínáme s vybavováním Music Clubu, velikost = 60m2, měli by se zde hrát všechny styly, živá kapela i dance music. Zajímá mě tedy názory na reproboxy Mackie HD 1521 http://www.maxistore.cz/maxistore/s65/K ... 21-HD-1521 , jestli utáhnou kapela a další podrobnosti, díky za odpovědi.
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: Ozvučení Music Clubu - Mackie HD 1521 ?
opravdu má ten klub tak málo m2??? je to plocha s podiem či bez něj???
pokud je to opravdu tak malé, tak by to stačit mohlo, ale v mnoha případech je bedny pojedou "na doraz" - bude zkreslenej zvuk a těm bednám se tímto pekelně zkrátí životnost...
pokud si nejste jistí, raději zkontaktujte nějakou profi firmu, která se zabývá profi ozvučováním a nechte si vypracovat studii, případně si nechtě provést i instalaci - často větší invesstice v počátku předchází výpadkům a chybám aparatury v budoucnu
pokud je to opravdu tak malé, tak by to stačit mohlo, ale v mnoha případech je bedny pojedou "na doraz" - bude zkreslenej zvuk a těm bednám se tímto pekelně zkrátí životnost...
pokud si nejste jistí, raději zkontaktujte nějakou profi firmu, která se zabývá profi ozvučováním a nechte si vypracovat studii, případně si nechtě provést i instalaci - často větší invesstice v počátku předchází výpadkům a chybám aparatury v budoucnu
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....