G&L Rampage
Pravidla fóra
G&L Rampage
Zdar lidi...co říkáte na tenhle stroj?? http://www.glguitars.com/ vypadá dost obyčejně, ale hraje prej výborně! Navíc s touhle plochou si člověk může udělat ze signature modelu svuj vlastni signature 
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
Re: GnL Rampage
myslím že by to nemusel bejt zlý, bude to mít dost jednotvárnej zvuk, jeden snímač, jeden volume poťák a pevná kobyla to je dost co do jednoduchosti. Pokud je dřevo kvalitní jako že si myslím že jo tak bych do toho šel
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
G&L Guitaris jsou kvalitní nástroje. U nás je teda asi neseženeš a cena je trochu vyšší, ale kdybych měl možnost, tak bych do ní určitě šel. Rampage je sig model Jerryho Cantrella z Alice In Chains. má jednoduché zapojení - 1HB, 1Vol (http://www.glguitars.com/instruments/US ... /index.asp).
Jinak G&L Guitars založil Leo Fender po té, co prodal Fender v roce 1965, společně s Georgem Fullertonem (odtud ten název - George (Fullerton), Leo (Fender)).
Jinak G&L Guitars založil Leo Fender po té, co prodal Fender v roce 1965, společně s Georgem Fullertonem (odtud ten název - George (Fullerton), Leo (Fender)).
Hraju na kytary a mašinky
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
tak vidíš esi máš prachy tak to kup zvuk bude kvalitní, z důvodu jednoduchého zapojení(1x HB+1x vol.pot.)
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych že kvalitní zvuk dělá trochu víc, než jen "kvalitní zapojení 1HB, 1Vol"knedlousek píše:tak vidíš esi máš prachy tak to kup zvuk bude kvalitní, z důvodu jednoduchého zapojení(1x HB+1x vol.pot.)
Ale jak říkám, u nás se nejspíš koupit nedá a na bazaru jsem GL snad ještě neviděl.
Hraju na kytary a mašinky
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
já neříkám že jen zapojení, ale zvuk bude jednoduchý.rotten77 píše:Řekl bych že kvalitní zvuk dělá trochu víc, než jen "kvalitní zapojení 1HB, 1Vol"knedlousek píše:tak vidíš esi máš prachy tak to kup zvuk bude kvalitní, z důvodu jednoduchého zapojení(1x HB+1x vol.pot.)
Ale jak říkám, u nás se nejspíš koupit nedá a na bazaru jsem GL snad ještě neviděl.
Kahler 2320 že je pevná kobyla?knedlousek píše:jeden snímač, jeden volume poťák a pevná kobyla
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
sorry na první pohled to tak vypadaloworo90 píše:Kahler 2320 že je pevná kobyla?knedlousek píše:jeden snímač, jeden volume poťák a pevná kobyla
GL mam...Parádní jsou...!
Ernie Ball regular slinky 0.10 -> Fender Deluxe 05´ -> GL ts ASAT Bluesboy semi holow,((Tenson neznámo)) -> Vox Tonelab ST -> Boss TU - 2 -> Dunlop Cry baby GCB 95 -> Boss BD - 2 -> Crate DXJ112, (Roland CubeX15), Akustiky Yamaha a Hohner
Můžu se zeptat jakou máš kombinci snímačů, jaký je krk, a v jaké cenové relaci?
- ...EDGE...
A to vypada jak?knedlousek píše:já neříkám že jen zapojení, ale zvuk bude jednoduchý.
Jinak zvukove se mi moc nelibi, aspon na ukazce, je takova javorove plocha.