Pomozte s nahráváním karaoke

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
ondřej 0,01
Kontaktovat uživatele:

Pomozte s nahráváním karaoke

Příspěvek od ondřej 0,01 »

Dobrý den, mám problém a potřeboval bych poradit a problém vyřešit. Jde o to ,že bych si chtěl nahrát zvuk karaoke i se zvukem svého hlasu live na PC.
Nedaří se mi nahrát zvuk karaoke a můj hlas dohromady do jedné nahrávky, když zapnu DVD z karaoke.
Aby jste mi rozuměly tak ,když v programu na přehrávání CyberLink Power DVD zapnu DVD z karaoke a začne hrát hudba tak jestli bych mohl nahrát hlas i s hudbou dohromady.Potřebuji totiž číst text
Zkoušel jsem program audacity, ale stejný problém jako v nastavení zvuku nebo u softwaru zvukové karty.
Přepnu na mikrofon ,nahrává mikrofon. Přepnu na What U Hear nahrává se audio ze zvukem karaoke ,ale bez mého hlasu . Jsou tam také funkce, S/PDIF-in,Mikrophone FP,Line-in.
Máte s tím někdo zkušenosti.? Existuje nějaký užitečný software, nebo driver..?
Zkoušel jsem i jiné programy z přehrávačem DVD, ale v Power DVD se lépe orientuji. Program Power DVD má také funkci karaoke, ale po kliknutí na tlačítko se na okně objeví "ZAKÁZÁNO".
ZA VŠECHNY RADY PŘEDEM DĚKUJI.
zvuková karta CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Xtreme Audio 24-bit 7.1
http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d87412.htm
A "omlouvám se" ADMINISTRÁTORŮM ,NEBO MODERÁTORŮM POKUD JE TENTO PŘÍSPĚVEK DUPLICITNÍ NEBO JE V NĚM COKOLIV PROTI PRAVIDLŮM.
Obrázek
Lukáš Kostka

Re: POMOZTE Z NAHRÁVÁNÍM KARAOKE . DĚKUJI

Příspěvek od Lukáš Kostka »

V čísle časopisu Jak na počítač 8/2010 je vše popsáno v programu KaraFun
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: POMOZTE Z NAHRÁVÁNÍM KARAOKE . DĚKUJI

Příspěvek od aivn86 »

Teda řeknu jenom to, že jsem ti musel opravit hrubku v nadpisu. Napsat "Z nahráváním" je prostě šílenost :!: :!: :( Nebo teda spíš je to smutný a úsměvný :D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“