Lampové kombo na funk

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
GNRslash
Kontaktovat uživatele:

Lampové kombo na funk

Příspěvek od GNRslash »

Schaním na funk a jazz lampové kombo max 40 000 Kč....Nemate někdo radu nebo zkušenost s něčím co by na to sedlo? Díky za pomoc
Richard

Re: Lampové kombo na funk

Příspěvek od Richard »

za mě na jazz Vox ac30 cena se do tvího limitu nádherně vejde a na funky taky určitě dobrýý.... :D :wink: Ale v týhle cenoví relaci co uvádíš se určitě dají sehnat asi lepší kousky...... :D
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

mesa mark (cela rada), mesa lonestar (uzasny clean), fender twin, vox AC30 (pri tehle cenove by se dal sehnat uz nejaky Heritage kousek), rivera (quianna, muj osobni favorit je R rada - to hraje uzasne). jde o to jestli chces spis britsky (vox, orange, marshall etc) nebo americky (mesa, fender, rivera) zvuk a jestli preferujes nove nebo si vystacis s pouzivanym aparatem (pouzivaneho bych se nebal).

hodne se mi libil i framus ruby riot, ktery je spis do anglie :)
GNRslash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GNRslash »

Asi bych šel do nového aparatu budu to muset vzit na splátky....a spíš bych se přikláněl k americe ale určitě ozkouším i toho voxe....Do roka planuju koupit i pořadnou kytaru muže se stát že nějakej aparat si bude lip rozumět singly a druhému vic sednou HB?? Moc se mě nechce zkoušet pulka hudebnin :? tak aspon abych měl určitou představu....ještě jednou dik
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

aha, tak to treba ty marky muzes vypustit protoze se uz nevyrabej (mimo mark V, ale ta je draha - eventuelne by nekde mohl byt na sklade mark IV ktery by ale asi nebyl do 40ti). z novych aparatu tu pak jsou ty rivery, fender a vox (CC). eventuelne jeste orange, ale jejich cisty kanal ne kazdemu sedne (me osobne se libil). jinak tyhle aparaty mam vyzkouseny jak se singlama tak s HB, libilo se mi to s obema :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“