Lampové kombo na funk
Pravidla fóra
Lampové kombo na funk
Schaním na funk a jazz lampové kombo max 40 000 Kč....Nemate někdo radu nebo zkušenost s něčím co by na to sedlo? Díky za pomoc
Re: Lampové kombo na funk
za mě na jazz Vox ac30 cena se do tvího limitu nádherně vejde a na funky taky určitě dobrýý....
Ale v týhle cenoví relaci co uvádíš se určitě dají sehnat asi lepší kousky...... 
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
mesa mark (cela rada), mesa lonestar (uzasny clean), fender twin, vox AC30 (pri tehle cenove by se dal sehnat uz nejaky Heritage kousek), rivera (quianna, muj osobni favorit je R rada - to hraje uzasne). jde o to jestli chces spis britsky (vox, orange, marshall etc) nebo americky (mesa, fender, rivera) zvuk a jestli preferujes nove nebo si vystacis s pouzivanym aparatem (pouzivaneho bych se nebal).
hodne se mi libil i framus ruby riot, ktery je spis do anglie
hodne se mi libil i framus ruby riot, ktery je spis do anglie
Asi bych šel do nového aparatu budu to muset vzit na splátky....a spíš bych se přikláněl k americe ale určitě ozkouším i toho voxe....Do roka planuju koupit i pořadnou kytaru muže se stát že nějakej aparat si bude lip rozumět singly a druhému vic sednou HB?? Moc se mě nechce zkoušet pulka hudebnin
tak aspon abych měl určitou představu....ještě jednou dik
aha, tak to treba ty marky muzes vypustit protoze se uz nevyrabej (mimo mark V, ale ta je draha - eventuelne by nekde mohl byt na sklade mark IV ktery by ale asi nebyl do 40ti). z novych aparatu tu pak jsou ty rivery, fender a vox (CC). eventuelne jeste orange, ale jejich cisty kanal ne kazdemu sedne (me osobne se libil). jinak tyhle aparaty mam vyzkouseny jak se singlama tak s HB, libilo se mi to s obema