Nové D'addario struny?
Pravidla fóra
- Querian
- Bandzone: bandzone.cz/froginfog
- Kontaktovat uživatele:
Nové D'addario struny?
Zdravím všechny. Mám dotaz, jestli někdo z vás již zkoušel tento nový typ DD http://kytary.cz/daddario-exp110/HN109169/ . S klasickýma mám dobrou zkušenost, tak se jen zajímám jestli třeba jsi kvalitnější nebo v čem je ta cena. Díky 
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové D'addario struny?
ovinutí Extended Play
mohly by víc vydržet
mohly by víc vydržet
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- ...EDGE...
Mel jsem je na spanelce a...nevim no, jako dobre, ale i tak mi prijdou predrazene, radsi o neco malo vic a Elixiry 
No, mám je natažený asi tři týdny, a odchází tak stejně rychle jako jakýkoliv jiný struny (předtím jsem používalt DRka a Ernie Ballky). Zvuk mě taky zas tak nenadchl. Není to nic strašnýho, ale znova bych za ně 300 nedal.
Niklový struny na španělku? Jak to znělo? :-O...EDGE... píše:Mel jsem je na spanelce a...
Jinak já měl na akustice EXP 80/20 bronz. Musím říci, že opravdu vydrží déle, snesou tvrdší zacházení (neumyté ruce, nevyčištění po hře) a jsou trochu příjemnější na ruce, nicméně nejsem si jistý, zda-li mi to stojí za dvojnásobek ceny. Kytara není můj primární nástroj a spíš se mi struny "zničí" časem, než špínou, protože na ni sáhnu třeba 1-2x týdně. Každopádně, pokud hraješ častěji, může se Ti to vyplatit tím, že struny nebudeš měnit po 2 týdnech kvůli rzi a špíně, ale třeba po měsíci a půl kvůli tomu, že začínají hluchnout.
- ...EDGE...
Ale ne niklovy..nylonky EXP 
Aha
už jsem se lekl, že jsi taky jeden z typických čundráků, co si koupí v Tescu španělku a natáhnou na ni kovové 14ky