Zdravím,
prosím prosím všechny fundované, aby poskytli nějaké info o této elektroakustice...
Nikde jsem nenašel, jestli je to polomasiv, ani typ snímačů, ani jak vlastně hraje bez drátu / s drátem..
Díky všem, muzice a všem muzukantům 3x ZDAR!
THE SIMPSONS and METALLICA ROCK !!! Jurkovič Superstrat HB-HB, původní Kent Armstrong vyměněny za EMG, Engl Screamer 50W , FS Engl Z4, na doma Roland Cube 20 XL, Dowina DCE 555, struny Martin, stařičká 3/4 španělka úúúplně po smrti
Spoluhrac z kapely ji ma (uz asi 10 let), celomasiv to asi neni. Snimani je kvalitni, elektricky hraje moc pekne. Akusticky sice taky, ale pomerne potichu. Barva dobra, ale pri hrani ve vice lidech se moc neprosadi.
kamos ji ma, prijde mi docela prumerna co se tyce zvuku. hratelnost taky neni nic extra (aspon pro moje i jeho ruce) ale da se to. zpracovani je pekny, hodne se mi libi takova "leopardi" dyha co na ni je
Nemáte s tímhle kouskem někdo zkušenosti v porování se záplavou nových, laciných a poměrně dobrých kytar (cort earth, washburny apod)? Sháním teď nějakou akustiku pro švagra jako dárek. Cenově do 5 tisíc a zrovna je jedna tahle za pětku na bazaru i s kufrem (snad mi ji nevyfouknete . Podmínky jsou ale nějaký zajímavější vzhled, než klasické Dčko v naturalu a cena do 5 tísíc.