To Bridge

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
bucenec

To Bridge

Příspěvek od bucenec »

zdravim
chci se zeptat
na schematech na zapojeni stratu vede zemnici kabel od jacku na nejake ty plaste potenciometru a este do snimaci a vsechno je to vyvedeno na " to bridge"
se chce zeptat co to znamena....neni to nahodou uzemneni u stratocasteru nahodou u pruzin pod kobylou?
diky moc za odpovedi
Uncle

Re: To Bridge

Příspěvek od Uncle »

Pokud vím tak se vesměs každá kytara uzěmuje do kobylky ne? A bridge je kobylka .. podle mě nejspíš do těch šroubů co drží kobylu ... ale je to jen moje teorie :)
bucenec

Příspěvek od bucenec »

Uncle píše:Pokud vím tak se vesměs každá kytara uzěmuje do kobylky ne? A bridge je kobylka .. podle mě nejspíš do těch šroubů co drží kobylu ... ale je to jen moje teorie :)
no asi jo ale ja ten zemnici drat mam napajeny na takovy kus kovu ktery je prisroubovanej do tela kytary a na nem sou natahnute pruziny
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No tak to taky má být. Protože ten kus kovu je vodivý, stejně jako ty pružiny a jako nakonec i ta kobylka. Takže je vše uzemněno.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
bucenec

Příspěvek od bucenec »

Nero píše:No tak to taky má být. Protože ten kus kovu je vodivý, stejně jako ty pružiny a jako nakonec i ta kobylka. Takže je vše uzemněno.
aha ok diky moc
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“