Chtěl bych vědět, jestli se na 7 strunky prodávají struny dvanáctky, protože co jsem projížděl internet, tak ani tam jsem žádný nenašel.
A za druhý, jaká je celá řada dvanáctek pro sedmu (0,12 - ??)
Díky...
pří menzuře 26,5 by měla 0.60 stačit i na A....Demilich píše:No já kupuju již roky 11kovou sadu a cajk... Ale mám delší menzuru, takže je mám naplejší.. 11-60 úplně akorát. Ale nepodlaďuju
Tvrdostí strun ano. Ale když to dám do A, tak to není ono, nemá to takový břink a konkrétnostDirX píše:pří menzuře 26,5 by měla 0.60 stačit i na A....Demilich píše:No já kupuju již roky 11kovou sadu a cajk... Ale mám delší menzuru, takže je mám naplejší.. 11-60 úplně akorát. Ale nepodlaďuju
O "Docela napnutých" strunách má každý zajisté své představyMcKozias píše:aj jsem na A ladeni pouzival myslim 56 a bylo to docela napnute
Jasná věc. Já zrovna moc nebenduju. Sóla zrovna dvakrát nevedem, takže ani není kde. jedině co trochu bendnu jsou flažolety, ale ty stačí o půltón. Jako víc jak půltón dát, to je o prsty no.. Ale tak naco bendovatMcKozias píše:jo je to subjektivni ale rozhodne to nebylo zadne blato ze silenym rozkmitemkdyz jsem to nadladil na drop B tak uz se na tom docela hodne blbe bendovalo(a to nejsem zadny cajicek)
dobře ti takMcKozias píše:nehraju metal