Eterna z aukra

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kristynatrochtova

Eterna z aukra

Příspěvek od kristynatrochtova »

Ahoj kytaristé,
zkoušel někdo kytaru Eterna? Je to vlastně od Yamahy.. Je to čínskej výrobek, takže asi nic moc, ale tak jestli ji někdo z vás zkoušel, tak se rozhodně podělte o názor. Díky
Zvuková zkouška: http://www.youtube.com/watch?v=CF2qJ4DZpTY
Aukro: http://aukro.cz/item999313475_elektrick ... terna.html

EDIT: Ještě se chci zeptat jak se na kytaru přidělává tremolo páka.
guitarpepe

Re: Eterna z aukra

Příspěvek od guitarpepe »

Jestli myslíš u téhle kytary, tak to stačí jenom našroubovat :D
guitar:Semi Acoustic SX GG5-STD-BK,Maison black stratocaster,Jolana galaxis,Esp-ltd MH 100QM
head:blackheart bh15,Box: Framus 2x12..,behringher vt999,,ehx lpb-1,wah-wah vox v845,,EHX memory boy,T-rex tremonti phaser
Dante

Příspěvek od Dante »

Vztek, zkreslení.
Obrázek
∞=0
kristynatrochtova

No nikdo svůj názor nenapsal. Kytaru jsem koupila, uvidíme, jakej sh*t to bude. No :roll: ale jak jsem se dívala po fóru, tak už tu jeden takový topic byl. To mi stačí. Mějte se.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Škoda peněz i času... člověk si nekupuje kytaru jen proto, aby věděl dopředu "jakej sh*t to bude..." - to je moc špatný přístup.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

wikxzen píše:Škoda peněz i času... člověk si nekupuje kytaru jen proto, aby věděl dopředu "jakej sh*t to bude..." - to je moc špatný přístup.
taky si začínal.. i já... bazarová GRXka hifina a ibanez slampunk... jojo...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jojo... Já jsem aspoň do obchodu osobně zašel a ptal se prodavače, cože by mi asi tak mohl na začátek doporučit. Aukra, aukce, internet... kdepak. Nic takového nebylo jako dnes.
kristynatrochtova

No no no, tak snad tu neřešíme můj přístup..
Kytara už mi přišla, je o dost lepší než ten můj předchozí strat a to i přes to, že byla tak levná.(předtím jsem měla QTX)
Zvuk je o něco málo lepší, hraje se mi na ní líp, jako nic převratnýho v tom nevidim, zvuk mají docela podobný. To, že je ta eterna lepší, je prostě jen můj celkový dojem zpracování, zvuku atd.. :lol:
woro90

Příspěvek od woro90 »

kristynatrochtova píše:No no no, tak snad tu neřešíme můj přístup..
Kytara už mi přišla, je o dost lepší než ten můj předchozí strat a to i přes to, že byla tak levná.(předtím jsem měla QTX)
Zvuk je o něco málo lepší, hraje se mi na ní líp, jako nic převratnýho v tom nevidim, zvuk mají docela podobný. To, že je ta eterna lepší, je prostě jen můj celkový dojem zpracování, zvuku atd.. :lol:
Hlavně si to pořádně seřiď, to udělá hodně co do hratelnosti. Koukám že má rozumnější úhly strun než klasické straty (jen jeden srážeč, a rozumně umístěný), to se mi na ní líbí, díky tomu by se měly dát s tremolem v pohodě dělat šílenosti od dorazu k dorazu (při dobrém seřízení a promazání). Na svojí obludičce jsem ty úhly radši předělal. Šikmý pas je také výhoda. Ta kytara je očividně dobře vymyšlená. Co se týče dřeva a snímačů, je to loterie. A za patnáct stovek je to dobrá věc.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“