Viklání snímače
Pravidla fóra
Viklání snímače
cau nevadi kdyz se pasivni snimac kejve dopredu a dozadu?
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 18.04.2010 7:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: DA: přejmenováno
Důvod: DA: přejmenováno
Re: vyklani snimace
Pokud myslíš humbucker, tak tam je to dáno způsobem upevnění a dělají to všechny 
Jestli je to SC, chtělo by to popsat blíž, protože to si jaksi nedovedu představit (teda pokud je tam přidělanej tak jako na mojí kytaře)
Jestli je to SC, chtělo by to popsat blíž, protože to si jaksi nedovedu představit (teda pokud je tam přidělanej tak jako na mojí kytaře)
- ...EDGE...
Sadam: Tyjo nevim, me se snimace nekyvou, je neco spatne? 
-
charliealpha
Ou! To tvrdý Y bolí do očí... Jinak s ohledem na to, že jakýkoliv (nevím jak jsou na tom aktivy) snímač je uchycen dvěma šroubky, je viklání do jisté míry normální. Dá se mu ovšem zabránit vymezením pozice snímače ve výbrusu v těle kytary.
Re: Viklání snímače
Každý snímač se musí trochu hýbat, aby se s ním dalo pohybovat volně nahoru a dolu při jeho seřizování. Takže pokud je to kývání o kterém mluvíš jenom velice mírné tak je to normální. Pokud se to hýbá nějka víc tak tam třebach chybí pružinky, které jsou pod tím krycím plastem na šroubkách ke snímači. A pak se to může vyklat víc.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Skořepný Šokátor
Kráva...woro90 píše:Ještě si pamatuju, jak jsem dostal na základce dvojku z diktátu, protože jsem napsal visutý most a učitelka tvrdila, že je přece vysutý jako vysunutý
mě se na SG oba HB kývají, a na mým (brzo ex-) stratu se žádný SC nekývá. Jestli myslíš HB, je to normální...a to, že je pasivní na to vliv nemán5ver píše:cau nevadi kdyz se pasivni snimac kejve dopredu a dozadu?
fekál.
Vymazán OT. A prosím držte se tématu.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801