Jaké METAL kombo okolo 3.000,-

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
bulda5

Jaké METAL kombo okolo 3.000,-

Příspěvek od bulda5 »

Zdravím, potřeboval bych od vás poradit s výběrem komba.
Měl jsem Line6 Spider 3, byl jsem s ním celkem spokojen, Používal sem ale jen jeden typ zvuku - INSANE ( metalový zvuk kopírující zvuk Mesa Boogie) ostatní nastavení zvuků mě nenadchly.
bylo to 15W kombo ale volume jsem měl stejně maximálně na stupni 2 kuli sousedům.

Moje představa - Méňě wattů, kombo bez zbytečných "zvuků", chci pouze nastavovat metal, něco jako INSANE na starém kombu. cena okolo 3000,- může být i z druhé ruky. Chci už prostě kvalitní kombo s dobrým zvukem na domácí hraní. Věděli byste o něčem?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké METAL kombo okolo 3.000,-

Příspěvek od McKozias »

delas si z nas srandu nebo jsem neco nepochopil/prehlidnul? :D
bulda5

Příspěvek od bulda5 »

McKozias píše:delas si z nas srandu nebo jsem neco nepochopil/prehlidnul? :D
jj chyba je nejspíš v tobě :) přečti si to znovu. Jen slušně žádám o radu
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

bulda5 píše:Chci už prostě kvalitní kombo s dobrým zvukem na domácí hraní. Věděli byste o něčem?
Zdar, asi ti moc radost neudělám, ale já ti navrhuju přišetřit. Pak koupit nějakou mini lampu (5w blackheart nebo cokoliv) a k tomu něco jako Metal muffa. Jetý bys to mohl kolem 5-6 tis. sehnat.

Já vím, že se na tohle neptáš, ale za tyhle peníze nic kloudnýho nekoupíš.

EDIT: a nebo zakoupit/sehnat software na PC
Naposledy upravil(a) DL dne 19.04.2010 19:47, celkem upraveno 1 x.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

http://kytary.cz/crate-flex-wave-series-fw15r/HN096532/ ale budeš potřebovat nějakou krabku na zkreslení... hi gain aparát to není
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Čau já si myslim že kdyby sis ted koupil náký combo kolem 3k tak je to uplně zbytečný protože ten spider neni až tak špatnej bud si přišetři na náký lepší combo nebo si kup nákou krabku metal muff,nákej boss je toho jak sr.ček. Sám ted sháním na doma nákej lampovej malej aparát a našel jsem tenhle řekl bych, že asi levnější metal nebude http://www.musiccenter.cz/Blackstar-HT- ... 5/:3:34975
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

tady na foru prodává jeden týpek blackheart hlavu 5w za 3 litry tak byt tebou tak si ji koupim ,sice jsem si na ni dělal zálusk , ale prachy budou až za dlouho. A box koupší třeba za měsíc nebo si najdeš brigádku
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

bulda5 píše:
McKozias píše:delas si z nas srandu nebo jsem neco nepochopil/prehlidnul? :D
jj chyba je nejspíš v tobě :) přečti si to znovu. Jen slušně žádám o radu
okej :) jak psali nademnou, chce to prisetris, pokud chces lepsi zvuk na nejakou delsi dobu...ma sporad toho spidera?pokud jo, tak to snim jeste pretrp...az si nasetris tak si porid treba nejakou tu jednoduchou jednokanalovou lampicku a nake kreslitko
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

bulda5 píše:Zdravím, potřeboval bych od vás poradit s výběrem komba.
Měl jsem Line6 Spider 3, byl jsem s ním celkem spokojen, Používal sem ale jen jeden typ zvuku - INSANE ( metalový zvuk kopírující zvuk Mesa Boogie) ostatní nastavení zvuků mě nenadchly.
bylo to 15W kombo ale volume jsem měl stejně maximálně na stupni 2 kuli sousedům.

Moje představa - Méňě wattů, kombo bez zbytečných "zvuků", chci pouze nastavovat metal, něco jako INSANE na starém kombu. cena okolo 3000,- může být i z druhé ruky. Chci už prostě kvalitní kombo s dobrým zvukem na domácí hraní. Věděli byste o něčem?
Odzačátku do konce špatná úvaha... Míň wattů ti už nepomůže, o moc slaběji nic hrát nebude, trandy se ani o moc slabší už nedělají. Slabší lampa ti nepomůže už tuplem.

Za 3000 nekoupíš žádný aparát, který bude o moc lepší než ten Spider.

Řešení č. 1: pořid si nějakou krabku a tahej to přes čistej zvuk spidera
Řešení č. 2: Guitar Rig 4 + slušná zvukovka
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“