Co vite o tomhle zesilovaci, nikde jsem nic na foru tady nenasel, nebo jsem spatne hledal,nicmene jsem se koukal na ukazky na YT a vypada to zajimave. kolik by takovej mohl stat v bazaru? (ptam se protoze, jsem na eBayi nebo na hudebnimbazaru nic nenasel).
Hrali jste nekdy na tenhle apec?
Ví bůh, dost pochybuju, že na to někdo na fóru vůbec někdy hrál... Ale i bez toho bych se vsadil, že za daný peníz půjde koupit mnohem lépe, Fenderovy aparáty jsou doma přece jen jinde než v metalových vodách.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Caw nehrál sem sice na tohodle fendera, ale vsadil bych boty že to nebude nic moc za ty prachy co stojí budeš mít podle mě jinej lepší aparát např. nákej ENGL,Marshall atd.atd.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
me tohle prijde stejna blbost jako ta mega hlava od marshallu (mode four), ktera svym zpusobem byla valvestate s velkym koncem (350w myslim) a stala skoro stejny prachy jako kvalitni zesilovac. co jsem slysel ruzny nahravky tak na neco jako static X nebo podobny styly kde se vylozene dozaduje prasozvuk (viz broken od NIN - tam by proste klasickej lampovej higain nebo jakykoliv jiny konvencni zvuk nesel, ten zvuk musi bejt hnusnej) proc ne, na zbytek mi to prijde zbytecny.
Na Mode Four jsem hrál a je to fakt děsnej aparát. Ten zvuk je opravdu děsnej - ty prachy bych za to nedal ani omylem. Jde přesne o ten prasozvuk, co popisuješ.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
navic prasackej zvuk se da udelat i s mnohem levnejsima aparatama. static X hrajou na rackovy pody a predtim to byli velci propagatori MG serie od marshallu, broken zas zni jak distortion v lince mixpultu atd.
Právě o to jde - podobně dokážu v pohodě zprasit zvuk i na Roland Cube nebo kopě dalších tranzistorů kolem 4 - 5 tisíc korun. Nechápu lidi, co za ten MF vypláznou takový prachy - tam se fakt platí za značku a asi ještě nějaký fíčko za watty...