to zní přijatelně... strašně dlouho už chci změnit vercajk. současnej je úžasnej... a taky váží a dost.
nejde o to si přišetřit na 700RB, ale jak ušetřit kila i prachy... jestli je to plnokrevný GK v malém balení, tak směle do toho
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Co máš proti RBčku? Oba jsou to bezesporu kvalitní aparáty, každej je ale trochu na něco jinýho. RB je mnohem agresivnější, pro kontrabasy bude MB rozhodně přijatelnější. Záleží na tom co dotyčný hraje. Rozdíl váhy u těhle malejch zesáků je zanedbatelnej, váha se projevuje hlavně když se tahá box
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Miluju RB! Nemám proti nim absolutně nic, ba naopak... Jen se zajímám i o ostatní možnosti, tak jsem chtěl zjistit, zda je tohle přijatelná alternativa.
Moje kombo má kolem 70kg a to je fakt mazec, takže si chci ušetřit záda a zakoupit něco menšího, resp. alespoň half-stack... je to ale investice, tak se snažím mít přehled. RB je jasná výhra.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Zkusil jsem MB Fusion,což je hybrid od MB 2 500. Zněl nádherně,nemohu se ale zbavit pocitu,že RB hraje více výrazněji i hlasitěji. K tomu,že se hodí více ke kontrabasu - je to asi jedno,viděl jsem kontrabasisty s RB a k tomu 4 x 10.
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.