Kolik do toho cheš vrazit?
Jakej styl hraješ?
Jseš schotnej jít do bazaru?
Píšeš hlavu, znamená to že už máš reprobox popř jakej nebo bys klidně koupil kombo?
Napiš trochu víc takhle ti každej akorát tak poradí kulový
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
333xl jsem nehrál ale hodně lidí říká , že je lepší ta bugera 6262 to je kopie 6505+ peavey a je i lampově stejně osazená má 6x 12ax7 v předzesilovači dešto ta 333xl myslím jen 4x 12ax7 ale na tom nemusí záležet .
cenová relace je cca 12-13 tisíc tich hlav co uvádíš a osobně si myslím ,že bys sehnal bazarového engla 50w
nebo třebas peavey valveking ten taky nejni vůbec špatnej za ty pníze a bazarově se pohybuje cca 7-8tisíc
Jestli má třeba 13 tisíc tak je škoda jít do Valvekinga, ten Engl hlava pokud by s sehnal za tuhle cenu byla by to mnohem lepší volba. Na Bugeru jsem hrál (333 i 6260) a moc mě nezaujala. Ten zvuk je docela obyčejnej.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
No reprobox nemám.. Zatím se snažím vybrat hlavu. Do bazaru by se mi moc nechtělo ale kdyz najdu neco výhodnýho šel bych do toho. Jinak hraju spiš tvrdší věci... rock,metal.. jinak teda nejvíc do 16ti tisíc..
taky jsem tak poridil randalla a hral na pujceny box, ale uplne strasne to zabijelo zvuk... pak jsem prodaval a slysel na harley benton asi za 7k a bylo to asi o tridu lepsi, az mi bylo lito to prodat... takze porid box co nejdriv nebo kup radsi kombo, bo na box budes setrit rok a to za to nestoji... jinak je to hodne nabasovany aparat a s lp si moc dobre nerozumel... takze spis bych to doporucil pro necelomahagonove kytary... bugeru jsem nebral kvuli wattazi, uz i tech 50 W bylo na nasi zkusebnicku moc...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Za šestnáct tisíc seženeš na bazaru v poho Engl Thunder kombo a budeš vysmátej na rock i metal. Hlava bez repráků ti je na prd a věř mi že ten Engl by zněl daleko líp než Bugera s buhvíjakym dočasnym reprem.
Btw bazaru se vůbec neboj, většina lidí tady na fóru ti ho taky doporučí.
Který z těhle dvou? Bugeru 6262 - hraje mnohem lépe než RH50T nebo 333xl (to mi přišlo neskutečně zoufale chemicky umělé...). Nebo sledovat bazar, protože za 16 000 se dá s trochou stěstí sehnat Engl Thunder nebo Marshall DSL.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
No vidíš... a já jsem známýmu dal na otestování Bugeru 333XL i když měl toho malýho Engla - a šel do ní a Engl do světa. Kolik hlav, tolik názorů. Já nemám z Bugerou nějaký problém - 333XL by chtěla ještě trochu domodelovat v preampu, ale hrát se na to dá a se slušnou bednou o nějaký chemii nevím. Je to samozřejmě i otázka stylu, na některý je lepší 6260/6262, ale hratelný to všechno je. Pokud je člověk "on budget", tak to poslouží dobře (když ví, co s tím).
S tím souhlasím... Hrát se na to dá a možná že by lepší repra výrazně zlepšily zvuk, co z toho leze.
Nicméně mi opravdu nepříjde, že by hrála líp než Engl. To spíš hrála jinak a dotyčnému nesedl dost charakteristický zvuk Engla.
Poslední dobou mám dojem, že u těch Buger musí být něco v nepořádku. V porovnání s ostatníma značkama jsou na ně hrozně nekoherentní a odlišné názory. Že by se tak hrozně lišily jednotlivé kusy mezi sebou? Nevím... Ale zdá se mi to dost zvláštní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Včera jsem tohodle Randalla testil. Teda nevím. Čistý zvuk má hodně výšek a vysokých basů. Nešly na tom nakroutit takové ty prezenční středy na čisté doprovody, nebo k nějaké dokrmovací krabičce. Zkreslený zvuk se mi líbí, ale hodně to chytá bzukot ze snímačů a vůbec je to kombo citlivé. Když kámoš telefonoval ve vedlejší místnosti tak to v kombu hrčelo, to nedělalo zatím žádné jiné. A chytá to každé lupnutí ze sítě, stačí v domě cvaknout se světlama a klape to.
Prosím tě, co jsou vysoké basy? Jinak ten bordel mohla klidně chytat i kytara nebo kabel, a to spíš než to kombo. To samo o sobě moc chytat nemůže...
Nicméně mě se ten aparát moc nelíbí. Čistý zvuk mi přijde docela o ničem, zkreslení takové že neurazí, ani nenadchne. Celkově bych za něj ty prachy nedal.
Tak ještě novinka : Ten Randall lupe i když je úplně bez kytary a kabelu. Sice teda míň ale dělá to. Možný je že to je nějaký pokažený nebo víc háklivý kousek. Nevím.
AFAIK lupání dělají pokažené nebo starší lampy. Blackstar mi taky lupal a po výměně lamp to bylo úplně ok. Teď už zas sem tam lupne, protože ta jedna jediná lampa v konci ode mě dostává pěkně zabrat a přecejen už je tam víc jak půl roku.
Naposledy upravil(a) Bummer dne 22.05.2010 12:45, celkem upraveno 1 x.
Blbost přečti si dobře, co jsem psal. Lupe to když někdo ve vedlejší místnosti nebo dole v přízemí rožne světlo, nebo když se rozběhne čerpadlo ü kotle nebo lednička. Jiné komba : Peavey Delta Blues, Marshall VS a Roland Bolt to nedělají.
A co takhle se zeptat někoho, kdo ten aparát má? Mně z těch důvodů, co píšeš, lupe Blackstar, lupal Roland CUBE a bráchovi lupou repráčky u kompu. Naopak potichu je mikrosystém LG FA162, co mám na stole.