Bucklay BA-15

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Bucklay BA-15

Příspěvek od Bummer »

Ahoj.

Narychlo a za lacino scháním výbavu pro bráchu, začínajícího basáka. Na bazaru jsem narazil na toto: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Asi je to kombíčko z nějakého setu.

Chci se jen zeptat, jestli jste na to někdo hráli a jestli to za ty prachy stojí.

Díky
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: Bucklay BA-15

Příspěvek od aivn86 »

Hele těm super řečím co se tam píší bych nevěři. S osmičkou reprem nebo co to má. To hraje všechno stejně. Moc velký rozdíly v tom nebudou. Jestli je to ze setu, tak už vůbec ne. Nicméně za ty peníze to na seznámení s basou stačit bude. NA domácí cvičení se to dá použít v pohodě. Já mám na domácí cvičení dokonce takovéhle malé kombo, ale kytarové. A vůbec mi to nevadí. Je na tom docela dobrá ta zadní výklopná stěna. To je sympatický.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No tak chápu, že jde nějakou Staggoidní krabici. Prodejce si může říkat, co chce. :D
Spíš jsem čekal, jestli mě tu od takové krabičky někdo nezačne zrazovat. Brácha by to měl jen na pár měsíců než vydělá něco na brigádě.
Ono, já bych ho třebas nechal hrát přes mikrosystém, co mám v pokoji, ale nerad bych, aby mi tím odjebal repráčky v bednách; zkrátka tomu moc nevěřím.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Na těch pár měsíců si myslím je to bez problémů použitelný. Pokud je to kombo po technické stránce v pořádku tak to na domácí žvýkání stačí.
Ale najde se i spousta lidí co ti řeknou, že to nemá cenu. Ale já s takhle malým kombem na doma funguju bez problémů už hodně dlouho.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“