PS: Ospravedlnujem sa ak som temu zaradil zle, no nenasiel som vhodnejsie miesto.
Recording labels / Nahravacie spolocnosti / hladaci talentov
Recording labels / Nahravacie spolocnosti / hladaci talentov
Ahojte. Chcem sa opytat, ake mate skusenosti s takymito spolocnostami / ludmi. Posielali ste uz svoje demo takejto spolocnosti / hladacovi talentov? Zaujima ma aj zahranicie aj CZ a SK. V zahranici som nasiel vela recording labels, co prijmaju dema, no v SK a CZ som nenasiel. Mate informacie o takejto moznosti u nas? Ak ano napiste sem prosim kontakt (link, mail,...) Myslim ze to pomoze vela zacinajucim hudobnikom
. Dakujem
PS: Ospravedlnujem sa ak som temu zaradil zle, no nenasiel som vhodnejsie miesto.
Re: Recording labels / Nahravacie spolocnosti / hladaci talentov
No jestli hodlas rozesilat, tak se priprav na to, ze ti drtiva vetsina vubec neodpovi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli něco takového u nás/vás funguje. Spíš bych posílal CD do místních rádií, menších vydavatelství, festivalů a klubů, případně zkusit nějaké soutěže (i když ty nemám rád, hlavně ten formát - "pošlí si sms a vyhraj")
Hraju na kytary a mašinky
Na to ze valna vacsina neodpovie som pripraveny a pocitam s tym, kedze su zaplavovany tonami nahravok ( aspon v zahranici). Mna by ale skor zaujimalo kam to posielat. S tymi klubmi to je dobry napad. Ak u nas nic take nefunguje, ako sa moze clovek niekam dostat? Iba cez superstar?