Učitel na kytaru čb

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
vorech6

Učitel na kytaru čb

Příspěvek od vorech6 »

zdar rád bych začal chodit k učiteli přece jenom slyší víc chyb než já. Bydlim blízko čb a tak bych se chtěl zeptat jestli nemáte tip na nějakýho dobrýho učitele na elektriku. Moh bych chodit do ymahay ale nechci
1)je to skupinovka
2)po 3 letech akustiky si myslim, že toho umim dost na to aby mi vysvětlovali co je to akord a k čemu že sou ty struny a učit se mačkat powery atd.
tak házejte nějaký tipy pls a popř. i kontakt myslim, že by to mohlo pomoct i někomu jinýmu.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Pikus

Re: Učitel na kytaru čb

Příspěvek od Pikus »

myslim, ze na elektriku uci ten, co prodava kytary na sadech. Kamarad se k nemu nejak pres znamyho dostal, ale zkus se ho optat. Pak mozna na piaristaku, ci odkud je ten jazzovej orchestr.
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

fakt nikdo nikoho nezna?
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
radexmail

Příspěvek od radexmail »

Ahoj

nikoho pro pravidelnou výuku neznám, ale já byl už několikrát na kytarových kurzech a mohu jen doporučit. Výuka probíhá s příjemnou partou na horách a lektoři byli opravdu vynikající. Petr Rímský (spolupráce s V.Martinovou, J.Nohavicou, K.Krylem...) učí akustickou kytaru, Petr Kocman (spolupráce s M.Tučným, Nedvědy apod.) učit hlavně elektrickou. Stránky mají na http://www.muzikantskaskola.cz. Učí i další nástroje. Však se podívej...
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“