aparatura pro death metal
Pravidla fóra
aparatura pro death metal
jakou užíváte aparuturu pro death metal?
-
BUDAJ-31
Re: aparatura pro death metal
ked som hraval death a black tak som hraval skorej cez Peavey.u death prakticky nejde o znacku,skorej o to aby ti aparat dost tlacil a nestratil sa mezi tymi gitaramy,viac by som sa dival po 1X15 a to nevravim iba o death ale celom metalu
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč doporučuješ na metal 1*15 když vždy se doporučují 4*10 jelikož mají rychlejší odezvu. 1*15 bych samostatně asi nebral...BUDAJ-31 píše:ked som hraval death a black tak som hraval skorej cez Peavey.u death prakticky nejde o znacku,skorej o to aby ti aparat dost tlacil a nestratil sa mezi tymi gitaramy,viac by som sa dival po 1X15 a to nevravim iba o death ale celom metalu
Já hraju na na Hartke HA 3500 a mám to zapojené do Warwicka 2*10 a noname 1*15. Chtěl bych si ale pořídit kvalitní 4*10.
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
-
BUDAJ-31
tak jo no ry,death je troska rychlejsi a ini ako black pac som iba black hral,aj sem tam death,ale vzdy som si zahral na 15tke ako na desiatkach pac 15tka ma vecsie basy,tlak,...
Největší death metalista kterýho znám hrál dlouho na zesilovač NAR co je kopie Mesa Boogie a hrnulo mu to bez problému. Asi neuděláš chybu žádným aparátem na metlu co hraje dost basů a dost nahlas
.