krk na telecastera

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
petrvach

krk na telecastera

Příspěvek od petrvach »

Cawte měl bych dotaz jestli někdo neví kde se daj sehnat new krky od fendera na tele, ale klidně i strat.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: krk na telecastera

Příspěvek od Smrťokvítek »

na ebay je jeden (asi i víc :D) obchod kde prodávají rozebrané straty a telata od Fendera. Nikdy jsem nepochopil jak na tom můžou vydělat ale asi to funguje :).
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Smrťokvítek píše:na ebay je jeden (asi i víc :D) obchod kde prodávají rozebrané straty a telata od Fendera. Nikdy jsem nepochopil jak na tom můžou vydělat ale asi to funguje :).
Jednoduše - díl je levnější než kytara, takže si kytaru můžeš opravit, místo abys ji zahodil a koupil novou - ale součet cen dílů je dražší než kytara, takže se ti nevyplatí ji skládat z dílů, vyplatí se ale kytaru rozebrat a prodat po částech :wink:
petrvach

Příspěvek od petrvach »

a nákej cz shop?
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Originální Fender krk v ČR dost pravděpodobně neseženeš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Kdysi jsem se na to ptal, dovezl by to údajně p. Vít Popp, obchod pod Karlovým mostem. Tehdy za 6 litrů.
LynFury

Příspěvek od LynFury »

drobekivo

Příspěvek od drobekivo »

Epiphone LP Jr Special TV Yellow limited edition, P90-neck, Gretsch Filtertrone-bridge, Piezzo in bridge,
VHT Special6 Head + box 112eminence, Line6 POD 3XLive
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Dík kouknu on ten krk nák extra nespěchá, ale čim dřív ho budu mít tim dřív budu mít telecastera :)
drobekivo

Příspěvek od drobekivo »

já před 3mi lety vyřešil situaci tak, že jsem našel na bazaru strata s celojavorovým one-pieces krkem bez lepeného hmatníku (squier made in Korea 1989),
odzkoušel jsem ho, koupil jsem ho a demontoval krk, pak jsem ho dál prodal s jiným krkem svému známému
a mi zůstal krk přes 20let starý, krásně vyzrálý i vyhraný, s pražci naraženými přímo do javorového dřeva krku, hmatník je pouze leštěný javor krku... Osadil jsem tímto krkem svého "kříženého" telecastera a dodnes nelituji. Vyšlo to zhruba na stejnou cenu, jako bych koupil po netu samotný krk a ještě jsem si ho mohl vyzkoušet předem... :D
Epiphone LP Jr Special TV Yellow limited edition, P90-neck, Gretsch Filtertrone-bridge, Piezzo in bridge,
VHT Special6 Head + box 112eminence, Line6 POD 3XLive
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“