Čau, prosím vás, hrajete tu část (zakroužkované v příloze) s palm mutingem, nebo bez? Vím, že je to spíš taková blbost, jen že mě to bez toho mutingu zní jako strašnej bordel, na druhou stranu Slayer nic jinýho než bordel není
Slayer - Silent Scream: P.M., nebo ne?
Pravidla fóra
- Skořepný Šokátor
Slayer - Silent Scream: P.M., nebo ne?
http://www.youtube.com/watch?v=EWemIeDxVcI
Čau, prosím vás, hrajete tu část (zakroužkované v příloze) s palm mutingem, nebo bez? Vím, že je to spíš taková blbost, jen že mě to bez toho mutingu zní jako strašnej bordel, na druhou stranu Slayer nic jinýho než bordel není
Jak to hrajete vy? Nechci tak moc radu, jako spíš váš hrací postoj k té pasáži... 
fekál.
Re: Slayer - Silent Scream: P.M., nebo ne?
Mě se zdá, že oni tam hrají takovej lehkej PM, ale svůj podíl na tom budou mít i kytary a aparáty 
Určitě s P.M.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
P.M. jednoznačně 
- Skořepný Šokátor
Tak dík, jak jsem říkal, já to s tím P.M. hraju, protože jinak to zní hrozně

fekál.