Tremolo - seřízení (poptavka)
Pravidla fóra
Tremolo - seřízení (poptavka)
Lidi zdravim mam otazku ted jsem si koupil kytaru cort x6 a je tam dvojzvratne tremolo a neumim to nladit ponevač ,kdyz naladim jednu strunu to tremolo se zveda čimž ostani sruny se povoluji a ja nevim co stim. dik za odpovědi. 
Re: Tremolo (poptavka)
snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/f ... 11190.html
popřípadně google, je tam toho hafo v angličtině a nebo projeď pořádně forum
popřípadně google, je tam toho hafo v angličtině a nebo projeď pořádně forum
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Tremolo (poptavka)
Případně si najdi zkušenějšího kamaráda, co ti to za pivko seřídí a ukáže, jak na to...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Tremolo - seřízení (poptavka)
konečne nekdo kdo má stejnej problém jako já!! je to fak pitomost poladíš jednu strunu,a pak musiš včecky ostatní a takhle do donekonečna, osvědčilo se mi to nadit podladováním, když jednu povolíš tak tremolo povolí a ostatní se naopak natáhnou..zkus to podladovat az budou všecky struny tak nák podobně naladěné a pak dotahuj pružiny vzadu.... koupil jsem nedávnou komplet nový struny a ladil sem to asi 2h a neudělal jsem stim nic a na konec jsem musel koupit ješte jednu pružinu a bylo!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Tremolo - seřízení (poptavka)
To totiž člověk musí vědět, jak má s tremolem zacházet, seřizovat ho a případně měnit struny... Když se to tremolo jednou pořádně seřídí (a že tu je návodů a odkazů na ně kopec), a pak se k němu chová tak, jak má, to je jeho provoz zcela bezproblémový.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008