Zdravim,
rád bych se zeptal na případnou opravu basového zesilovače Hartke3500.
Zezadu z kanonu pro připojení k mixu mi leze slabý signál.
Většinou se to na koncertě vyřeší, buď velkým zesílením na mixu, ale i tak je to slabota, nebo mikrofonem k bedně.Do bedny leze signál v pořádku.
Ale ve studiu je to problém a všeobecně bych si to rád dal do pořádku.
Nevíte někdo, jestli v čechách existuje nějáký oficiální servis Hartke, nebo prostě něco, kam je to možné dát opravit?Aparát už bohužel není v záruce.
Byl jsem s tím u jednoho soukromého opraváře, ale nic tam neviděl, všechno se zdálo v pořádku, proletoval spoje, ale bohužel to nepomohlo.
Budu rád za každou radu, vůbec nevím, co s tím.
Díky.
Oprava Hartke zesilovače
Pravidla fóra
Re: Oprava Hartke zesilovače
....problémom nie je, že z toho Di outu ide slabý signál, ale, že celkovo ten signál má nízku úroveň, ak nevyužívaš efektovú slučku tak skús signál potiahnuť z FX send....podobné je to aj s Laney....tiež to riešim podobne, len tam ešte treba vsunúť nejaký Di box, lebo ten signál je asymetrický....s aktívnou basou by bol tento problém asi vyriešený....
Hartke má asi slabý signál. Musíš ho pustit do vstupu jako mikrofon: ne linka ! To některá aparáty tak mají. Na některých je i pot na DI level. Není to napsané v návodu něco k tomu ?
Proč sháníš nějaký servis: zavolej dovozci, ne ?
Poznáš to přepínání z tohohle?
Mam aparát ve zkušebně, tak na to mrknu příležitostně.
http://www.music-city.cz/hartke-3500-ba ... -7441.html#
Je tam fotka pohled zezadu.
Dovozce myslíš jako tam kde jsem to tehdá kupoval?
Mam aparát ve zkušebně, tak na to mrknu příležitostně.
http://www.music-city.cz/hartke-3500-ba ... -7441.html#
Je tam fotka pohled zezadu.
Dovozce myslíš jako tam kde jsem to tehdá kupoval?
dalabo píše:Hartke má asi slabý signál. Musíš ho pustit do vstupu jako mikrofon: ne linka ! To některá aparáty tak mají. Na některých je i pot na DI level. Není to napsané v návodu něco k tomu ?
Servis dělá ta firma co to dováží nebo tě někam odkážou.
Já tam vidím napsané v tom návodu 50mV a jedinný přepínač tam máš PRE a POST. Tak musíš nechat změřit jestli tam takový level je a když jo tak je to v pořádku a problém zvukaře : když ne tak to máš pokažený a volej servis. Někdy se to dá upravit aby tam byla linka to je myslím 1,55V.
Já tam vidím napsané v tom návodu 50mV a jedinný přepínač tam máš PRE a POST. Tak musíš nechat změřit jestli tam takový level je a když jo tak je to v pořádku a problém zvukaře : když ne tak to máš pokažený a volej servis. Někdy se to dá upravit aby tam byla linka to je myslím 1,55V.
ok, zkusim to pořešit, díky za tip 
Ale viděl bych to, že to problém zvukaře nebude, protože 2,5 roku před tim jsem s tim nikdy problém neměl, až teď posledních půl roku to řešit...
Ale viděl bych to, že to problém zvukaře nebude, protože 2,5 roku před tim jsem s tim nikdy problém neměl, až teď posledních půl roku to řešit...
dalabo píše:Servis dělá ta firma co to dováží nebo tě někam odkážou.