Efekty "Muza"

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Sadam.S

Efekty "Muza"

Příspěvek od Sadam.S »

Tak jsem si právě všimnul na hudebnimbazaru reklamy od kytary.cz

Obrázek

nedalo mi to a začal jsem hledat... vyhrabal jsem oficiální stránky výrobce, z toho jsem pochopil, že je to výrobce zabývající se jen, pouze a výhradně digitálními krabičkami...
potom pár ukázek na youtube a taky ukázky na kytarách k Muza GP120 - mulťáku za dva litry
nepřijde mi to jako moc zázrak, ale teda ta kvalita je všude bídná (edit: myslím kvalitu nahrávek :D) :roll: u porovnání s ProCo vintage ratem na youtube nějak neslyšim rozdíl :D :oops:

Neměli jste někde možnost je slyšet/zkusit? ;) to GP120 je o dost levnější než RP90 od digitechu, přitom vzhledově vypadá líp, bytelněji, má i něco navíc a z ukázek mi i líp zní :)
Naposledy upravil(a) Sadam.S dne 23.06.2010 19:09, celkem upraveno 1 x.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Efekty "Muza"

Příspěvek od Kinx »

ten design je ultra startrek vietnam, logo pripomina zesaky MEGA jestli si to nekdo pamatuje :) podle me to bude levnejsi kopca digitechu/zoomu z ciny, sam se na to chci podivat az budu v praze.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Efekty "Muza"

Příspěvek od Nero »

Dělal jsem na to popisky, výbavou to fakt odpovídá těm Digitechům (a kdo trošku bude zkoumat design, tak najde podobnosti i tam). Přijde mi ale, že ty Muza jsou možná trochu lépe vybavené, bytelnější a hlavně lépe znějící (podle ukázek na YT, do ruky jsem je zatím nedostal). Asi to nebude žádný zázrak pro lidi, co jsou po fakt kvalitním zvuku, ale pro kytaristy hledající levný mulťáky na seznámení se s efekty by to nebylo se být špatné.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“