Volba LTD KH-602 nebo Jackson DKMG

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
golden-age

Volba LTD KH-602 nebo Jackson DKMG

Příspěvek od golden-age »

Ahoj kytaristi, mám na Vás takovou prosbu, jestli by mi tu někdo nedoporučil jednu z těchto dvou kytar. Příspěvky jsem tu pročítal. Byl jsem na Sonispheru a zalibili se mui tam ty Kirkovi kytary jo viděl jsem to ESP i u kytaristy ze Slayeru (Jeff Hanneman). Tak sem začal tak trochu hledat na originál ESp nemám a našel jsem tu KH 602 no a aby toho nebylo málo tak sem se snažil najít něco co by mohlo konkurovat takže toho Jacksona toho tam taky používal jeden kytarista. Koukal jsem že už tady o Jacksonce nějaký články byly tak to snad nebude vadit. Hlavně mi prosimvás neříkejte že vybírám kytary podle Sonispheru :-) prostě se mi emg snímače líběj. Ufff snad se to bude chtít někomu číst. Díkec :wink:
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Re: Volba LTD KH-602 nebo Jackson DKMG

Příspěvek od mycountry »

Kdysi sem měl takový snivý období a koukal jsem po obou, všema deseti bych bral Jackson, to LTD bylo prostě hluchý, úplně hluchý. Zkoušel jsem dva kusy od každýho, jackson mě v obou případech oslovil daleko víc.
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Ahoj za mě taky ten jackson myslim že když si je vemeš do ruky že to sám poznáš je prostě lepší :)
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
golden-age

JE to jsem rád že někdo napsal díky, já bych je rád vyzkoušel ale je tady problém zkoušel sem volat na pár eshopů ale nikde je nemaj na skladě. Tu Jacksonku ne jako konkrétně tuto ale stejnýho tvaru můžu vyzkoušet takže proto se tu ptám vás co s tím máte nějakou zkušenost.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Z těhle dvou určitě Jackson. Navíc za cenu nové KH-602 se s trochou štěstí dá sehnat jetá ESP KH-2, což je totálně jiné kafe.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Jo KH 2 to je už kurwa slušnej nástroj :mrgreen: chtěl bych KH vintage k tomu pěkně orange a riveru a čau :lol:
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
golden-age

Takže Vyhrává tedy Jackson? S tou ESP KH-2 tomu nevěřím že by se mi ji podařilo sehnat. Není to tak dlouho co tu jedna taková byla než sem se rozhoupal tak mi psal majitel, že už je pryč. Vypadala fakt hodně slušně tuším za 25tis.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

petrvach píše:Jo KH 2 to je už kurwa slušnej nástroj :mrgreen: chtěl bych KH vintage k tomu pěkně orange a riveru a čau :lol:
Jestli se ti za KH2 Vintage chce připlácet o 30 tisíc víc oproti obyčejný KH2, tak budiž :mrgreen: Ale je to absolutně předražený model.
golden-age píše:Takže Vyhrává tedy Jackson? S tou ESP KH-2 tomu nevěřím že by se mi ji podařilo sehnat. Není to tak dlouho co tu jedna taková byla než sem se rozhoupal tak mi psal majitel, že už je pryč. Vypadala fakt hodně slušně tuším za 25tis.
Jojo, tu ESP KH-2 prodával známej, inzeroval ji i tady na fóru. Škoda že ses mu neozval dřív, za 25 by ti ji nechal... Nicméně ses teda musel rozhoupávat dost dlouho, na bazaru visela asi 2 měsíce :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
golden-age

Nero píše:
petrvach píše:Jo KH 2 to je už kurwa slušnej nástroj :mrgreen: chtěl bych KH vintage k tomu pěkně orange a riveru a čau :lol:
Jestli se ti za KH2 Vintage chce připlácet o 30 tisíc víc oproti obyčejný KH2, tak budiž :mrgreen: Ale je to absolutně předražený model.
golden-age píše:Takže Vyhrává tedy Jackson? S tou ESP KH-2 tomu nevěřím že by se mi ji podařilo sehnat. Není to tak dlouho co tu jedna taková byla než sem se rozhoupal tak mi psal majitel, že už je pryč. Vypadala fakt hodně slušně tuším za 25tis.
Jojo, tu ESP KH-2 prodával známej, inzeroval ji i tady na fóru. Škoda že ses mu neozval dřív, za 25 by ti ji nechal... Nicméně ses teda musel rozhoupávat dost dlouho, na bazaru visela asi 2 měsíce :mrgreen:
Doteď toho lituju, byla fakt suprová. Stejně ten známej byl borec, já bych ji za tu cenu nikdy neprodával.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Když se toho potřebuješ zbavit, tak ti často nic jiného nezbývá... Sice ta kytara měla vyšší cenu, ale doba je zlá a moc se neprodává...

PetrPeter 1975 - 2008
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Nero, ale KH Vintage má průchozí krk. Ne jako ta KH-2 od tvého známého. To je taky jiný zvuk.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Já vím, ale tak jako tak je to silně předražená kytara. Ten průchozí krk rozhodně neodpovídá 30 000 navíc.

(Jen pro představu, postavit KH2 u kytaráře by přišlo asi na 30 000, cena nové v obchodě: 56 000. U verze s průchozím krkem takovéhle srovnání nemám, nicméně ta cenová nadsazenost je značná - viz srovnání ESP M-2 NTB za 42 000,- a KH Vintage za 89 000)

PetrPeter 1975 - 2008
golden-age

Takže když to tedy shrnu, tak co se týče zvukových možností vítězí Jackson, jak si vedou tyto kytary v pohodlnosti a rychlosti krku? Díky
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Cca to samé. Jackson je lehce víc do C, ESP trochu víc do D. Pohodlnost je v pohodě u obou.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“