E-wave/Kustom na doma
Pravidla fóra
- kubahurvajz
- Kontaktovat uživatele:
E-wave/Kustom na doma
Čus, nemá někdo z vás zkušenosti s basovými komby e-wave? Chtěl bych si pořídit kombo na doma. Nechci žádný super výkon, spíš mi jde o zvuk. Nevím, co můžu od e-wave čekat. Ještě se mi zamlouvá Kustom KB20. Do komba se mi nechce házet o moc víc, než 3000. Předem díky za posty...
"...udělám mléko z hlíny!" - MC Confusing
-
BUDAJ-31
Re: E-wave/Kustom na doma
a co tak Marshall MB15?to je velmy dobre kombo na doma..alebo tiez LINE6 LOWDOWN15
- kubahurvajz
- Kontaktovat uživatele:
Line6 rozhodně nechci, má 4 kanály a ani jeden za to nestojí...na toho marshalla sem se koukal, ale vadí mi 8" repro - chtěl bych alespoň 10".
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
E-Wave je novinka, tzn. trochu risk, protože to nikdo neozkoušel, nikdo nemá dlouhodbější zkušenosti. Takže když vybírat naslepo, tak už spíš ten Kustom. Nicméně pokud budeš kupovat v kamenném ocbhodě, tak E-Wave vyzkoušej a třeba budeš mile překvapen.
Nicméně tak jako tak - v téhle cenové relaci to je pořád dost na jedno brdo, takže nelze očekávat zázraky. Ty KB ale nejsou špatný.
Nicméně tak jako tak - v téhle cenové relaci to je pořád dost na jedno brdo, takže nelze očekávat zázraky. Ty KB ale nejsou špatný.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- kubahurvajz
- Kontaktovat uživatele:
Ješte sem chvíli uvažoval o VOX PF10B s 2x5", ale to mě hodně rychle přešlo potom, co sem hrál na 10W Ibanez...takže ten Kustom není špatná volba?
- Nero
- Rádce
2x 5 na basu? To musí být brutální prdítko... Ten Kustom je OK.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Kustom je taková osvědčená značka. Hodně se to prodává a není to špatný. Ještě bych opět doporučil zkusit se podívat po kombu Ibanez SW35. Mám jeho většní verzi a fakt spokojenost. Na bazaru si myslím, že by se dalo okolo těch třech tisíců sehnat. Ale moc často tam teda není to je pravda.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- kubahurvajz
- Kontaktovat uživatele:
Na tu 65W verzi slyším samou chválu, ale tu 35W sem slyšel vedle fender rumble25 a musím říct, že bez horny byl zvuk hodně rozházený a horna hodně slušně bzučela. Bojím se, aby to nebylo jako u Ibaneze TBX(kytara), kde 30W verze nemá koule a má zvuk jako z kanálu. Narozdíl od 65W, která zní desetkrát líp - skvělý výšky, ostřejší zkreslení...prostě kombo, co bych si vzal, kdybych na něj měl. Nakonec sem sehnal novej Randall V2XNM za 4k. Teď ale u nás v Jihlavě maj na basu jen Behr, Ashton a pak všechno zas nad 100W, takže se musím kouknout jinde. Tak někdy v červenci se vypravím do Prahy a vyzkouším ten Kustom...
Tak pokud jsi to už slyšel tak to potom jo. Já jsem tu slabší verzi zatím neměl možnost vyzkoušet.kubahurvajz píše:Na tu 65W verzi slyším samou chválu, ale tu 35W sem slyšel vedle fender rumble25 a musím říct, že bez horny byl zvuk hodně rozházený a horna hodně slušně bzučela. Bojím se, aby to nebylo jako u Ibaneze TBX(kytara), kde 30W verze nemá koule a má zvuk jako z kanálu. Narozdíl od 65W, která zní desetkrát líp - skvělý výšky, ostřejší zkreslení...prostě kombo, co bych si vzal, kdybych na něj měl. Nakonec sem sehnal novej Randall V2XNM za 4k. Teď ale u nás v Jihlavě maj na basu jen Behr, Ashton a pak všechno zas nad 100W, takže se musím kouknout jinde. Tak někdy v červenci se vypravím do Prahy a vyzkouším ten Kustom...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Nero
- Rádce
Já jsem tu SW35 chvilku měl pod rukou a nepřišla mi špatná. Oproti SW65, kterou mám doma, hrála trochu jinak, ale to bylo tím, že tam je jen desítka (65 má dvanáctku), ale neřekl bych, že to bylo nějak špatné. Rozhodně to je srovnatelné s ostatními lepšími aparáty dané cenové kategorie.
PetrPeter 1975 - 2008