airbrush na jolanu

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
syneda
Kontaktovat uživatele:

airbrush na jolanu

Příspěvek od syneda »

Čus muzikanti, dneska jsem se nudil, tak jsem vzal airbrush pistolku se kterou stříkám modely a rozhod jsem se že si stříknu něco na fichtla. po chvíli googlování to vyhrála lebka s plameny a celkem se mi výsledek líbí. Tak mě napadlo že bych si stříknul něco takovýho http://www.youtube.com/user/svee#p/u/26/jZ17L-_h7zE na svojí jolanu onyx (ta červená na ní se mi totiž moc nelíbí) a chci se vás zeptat jestli to můžu stříkat normálníma akrylovýma barvama? A taky jak na to tu kytaru mam připravit? dík za odpovědi. :D
Bilardy

Re: airbrush na jolanu

Příspěvek od Bilardy »

Můžeš to stříkat barvama na airbrush. momentálně doma nemám žádný klasický takže nevím jestli to jsou akrylovky ale měla by na to držet i barva např. od tamiye (to snad znáš když děláš modely) a přípravu máš na tom videu a na mnoha dalších. svee dělá airbrush převážně na kytary a na nějakých videích vidíš jak tu kytaru připravuje. můžu ti snad jenom říct: obrousit, nanést základ a airbrush, překrýt bezbarvím lakem.
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

a může být ten bezbarvý lak ve spreji? popřípadě jestli ho můžu stříknou taky tou pistolkou, nebo mám doma ještě elektrickou velkou pistoli a nějakej lesklej emailovej lak ale ten je asi lodní takže asi k ničemu co?
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

hlavně ten lak a barva musej bejt jeden druh . ( podklad nitro ,kricí lak nitro) jinak se ti to naleptá a rozpije a je to v kopru. emailovej lak nakytaru to nepiš ani z legrace :lol: :lol: taky se tady to už hodněkrát pitvalo
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

takže když to stříkám akrylama (tamiya :) ) tak na to musim stříknou akrylovej lak, ale nechce se mi kupovat celá plechovka nestačí jenom ve spreji?
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

jo přesně. lakem ve sprejy by to taky slo ale chce to predem vyzkouset . ale to co je ve spreji taky neni buhvi co je to dost měký
Naposledy upravil(a) core88 dne 5.07.2010 0:13, celkem upraveno 1 x.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

ve spreji radci ne, tece to je to nepresny a dela to mapy.
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

hele ted me napadlo ty modely jsem lakoval sidoluxem (akrylový lak na podlahy, když zaschne je celkem tvrdej a krásně lesklej), ale to je asi na kytaru velká blbost co?
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Hele, jestli to nakonec dopadne, nezapomeň se pochlubit :!: :wink: 8)
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

jo jo jasně :D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Nechci ti kazit radost, ale pokud si to nenecháýš zalakovat polyurethanem, ale jen akrylem ve spreji za 150 (dupli color atd.) tak ti to nevydrží a při každém slabším ťuknutí se to odře... když hodně zatlačíš tak tam otiskneš i nehet. Laky ve spreji vydrží prd. Mám tak nalakovanou jolanu Diamant. Je černá takže to ani moc nevadí, ale ten airbrush tam to bude vidět. Nejlíp u kytaráře nebo lakovna. Kdysi si můj strejda podřel lak na blatníku tak to zastříkl akrylem od dupli color... stačilo s tím projet myčkou a lak byl dole :-D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

a kolik tak stojí nechat si to stříknout
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

ted jsem koukal na ceny tech laku aje to celkem drahy 500 za 1 litr se mi davat fakt nechce
Mastr

Příspěvek od Mastr »

kytarář ti to udělá tak do 1000 jeslti to budeš chtít jen stříknout bez leštění a tak. Ve frýdku v HNS mi o udělali za 500
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

jeste mam jednu otazku: dělám to samý co svee na tmy videu, ale na to potřebuju transparentní barvy? to asi tamiyema nepujde co? zejtra jedu rano do teplic to nakoupit takže potřebuju vědět co mam koupit
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

tak mam hotovo, má sice nějaký mouchy ale myslím že na 15 letýho kluka bez nějakejch velkejch skušeností s komunistickou pistolí s tryskou 0,8mm to jde
Přílohy
a tohle je motorka
a tohle je motorka
Fotografie 0144.jpg
takhle dopadla
takhle dopadla
Dan Rohanský

Příspěvek od Dan Rohanský »

Děsný fotky, tam není nic vidět :shock:
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Dan Rohanský píše:Děsný fotky, tam není nic vidět :shock:
asi tak :(
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

je to focený mobilem, zejtra to nafotim fotakem
syneda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syneda »

akorat mě štve že když jsem to stříknul tim lakem tak se mi ty barvy v tech plamenech tak nejak slili že tam nejsou skoro vidět ty plameny spíš jsou to jenom oranžový pruhy. A taky ta moje pistole je docela na hov*o má hrozně velkej rozptyl
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“