Čau mám doma program Cubase SX 3 vše funguje jak má ale mám jeden problém ztratil jsem manual...
Tak se chci zeptat jestli někdo nevíte kde by se dal sehnat na internetu k přečtení popřípadě ke stažení.
Předem díky za pomoc...
Cubase SX 3-manual
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cubas SX 3-manual
Chlape - ztratil jsi manuál tištěný nebo PDF (elektronický) včetně instalačního DVD? Výrobce ti pošle za manipulační poplatek nové... Krom toho je veškerá dokumentace (možná kromě Getting Started) nainstalovaná na disku - stačí otevřít složku Documentation.
Takže jako pokus dobrý, ale musíš s tímhle jinam
P.
Takže jako pokus dobrý, ale musíš s tímhle jinam
P.
ten dokument sem mněl v PDF na flash disku ale nejak sem ho ztratil...
EDIT: Ou sory ja sem zapomněl připsat jednu podstatnou věc
ten manual byl totiž přeloženej do češtiny takže manual v češtině bych potřeboval...
Jinak v tech dokumentation to vakt je tak díky za radu snad si stim nějak poradim...
EDIT: Ou sory ja sem zapomněl připsat jednu podstatnou věc
Jinak v tech dokumentation to vakt je tak díky za radu snad si stim nějak poradim...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ouha. CZ manuál tiskl Mediaport pro (Praha) a vzhledem k zastaralosti software (SX) rozhodně nebude dotisk dělat. Takže buď od někoho koupit/někoho přemluvit, aby udělal kopii/vystačit si s ENG verzí.
Každopádně druhá možnost by mě vytáčela (no on to už stejně někdo před lety udělal), ale co na tom holt sejde...
P.
Každopádně druhá možnost by mě vytáčela (no on to už stejně někdo před lety udělal), ale co na tom holt sejde...
P.