Guitar Rig vs Acid

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
ahomonicky

Guitar Rig vs Acid

Příspěvek od ahomonicky »

Ahoj, mám výše uvdneou kombinaci a nejsem schopen rozchodit Guitar Rig, abych si monitoroval hru pri nahravani. Tedy, zapnuli Guitar Rig v systemu, neukáže se mi zvukovka od Line 6 v Acidu. Ok, vypnu Guitar Rig. Zapnu Guitar Rig jako VST plugin v Acidu do stopy. Na již nahranou funguje, ale při nahrávání neslyším nejen zvuk z Rigu, ale kytara mi nejde ven vůbec, tedy hraju na sucho. Následně při přehrání ok. Nemáte někdo představu, jak to celé nastavit. Nastavení Asia ok, jako zvukovkku nastavenou UX1. Nenastavuje se tam někde, zda chci příposlech či ne ? Nikde to nevidím. Dík moc
Fender Strat American Sunburst s humbuckrem, Boss Volume, Korg Pitchblack, Boss CH1, Boss GE7, Line 6 DL4, Randall RT 50 HE, Xotic overdrive
ahomonicky

Re: Guitar Rig vs Acid

Příspěvek od ahomonicky »

Omlouvám se, již vyřešeno. Klasika, půl večera to hledám, pak napíšu a pak to najdu
Fender Strat American Sunburst s humbuckrem, Boss Volume, Korg Pitchblack, Boss CH1, Boss GE7, Line 6 DL4, Randall RT 50 HE, Xotic overdrive
Jens Ludwig
Odborník

Re: Guitar Rig vs Acid

Příspěvek od Jens Ludwig »

kdyžtak dopiš, jak jsi to vyřešil, kdyby se někdo potýkal s podobným problémem... díky
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“