Návod na Sat Pro II tremolo
Pravidla fóra
Návod na Sat Pro II tremolo
Ahojda, koupil jsem si novou kytaru, na staré jsem měl pevnou kobylku, ale na té nové je tremolo Sat Pro II. Ke kytaře jsem sice dostal anglicko - čínsko - ruský návod, ale z toho nejsem moc moudrý a potřeboval bych, jestli nevíte o nějákém českém návodu k používání tohoto tremola (natavování, údržba apod.) Díky 
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 29.07.2010 10:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: DA: přesunuto do správné sekce, přejmenováno
Důvod: DA: přesunuto do správné sekce, přejmenováno
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové tremolo
snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/s ... t3865.html
snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/p ... 19130.html
když píšeš do špaté sekce, samozřejmě příslušná témata nenajdeš... pročti si toto a snad najdeš co hledáš - když ne rovnou návod na tohle tremolo, tak alespoň obecný návod co s ním
snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/p ... 19130.html
když píšeš do špaté sekce, samozřejmě příslušná témata nenajdeš... pročti si toto a snad najdeš co hledáš - když ne rovnou návod na tohle tremolo, tak alespoň obecný návod co s ním
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
-
woro90-1
Re: Nové tremolo
SAT Pro II je varianta stratovského tremola, funguje stejně, jen tam nemáš nastavení výšky jednotlivých kamenů ale nastavuješ výšku levé a pravé strany kobylky - to se dělá šroubováním těch trnů, o které se opírají břity na přední straně kobylky. Strany jsou takto při pohledu od kobylky k hlavě, podél strun. Jak ho seřídit najdeš v tom druhém odkazu co psal Axel, pokud nechápeš jak se seřizuje intonace, první odkaz.