18´ Subwoffer
Pravidla fóra
18´ Subwoffer
Shanim 18´ palcovy subwoofer k EM151. Jak kvalitni bude tento Behringer B1800X-PRO?
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Re: 18´ Subwoffer
Doplnim odkaz http://kytary.cz/behringer-b1800x-pro/HN089664/
Ve zkusebne mame neco podobnyho, par x jsme to zkouseli zapojit a vzdycky to akorat huhlalo.Tak nevim.
Ve zkusebne mame neco podobnyho, par x jsme to zkouseli zapojit a vzdycky to akorat huhlalo.Tak nevim.
-
woro90-1
Není tohle to, co subáče mají dělat?Disasterpiece píše:vzdycky to akorat huhlalo
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Samosebou, ale bylo to strasne neprirozeny a podivny... mame jeste k tomu 2 vejskovy bedny ale stejne ten SW se neda poslouchat.woro90-1 píše:Není tohle to, co subáče mají dělat?Disasterpiece píše:vzdycky to akorat huhlalo
Takze tohle radi nee
. Nemate nakej tip na SW okolo 8 000?
- Jens Ludwig
- Odborník
tenhle klidně jo, ale POUŽÍVÁTE VÝHYBKU (CROSSOVER)???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
je mozny aby ten reprak mel vlastni vyhybku? ja si ho chci koupit bazarovy a je tady psany ze to ma svou
Cena je 5500Kc / ks.
Poskozeni v podstate zadne (krom klasickych drobnych oderek zpusobenych transportem),naopak bedny jsou profesionalne prestaveny a vylepseny.
Jsou znovu poradne slepeny a sesroubovany,maji lepsi tlumeni,na grilech ochrane potahy a predelanou vyhybku.
Stari presne nevim,ja je mam cca 3mesice.
Cena je 5500Kc / ks.
Poskozeni v podstate zadne (krom klasickych drobnych oderek zpusobenych transportem),naopak bedny jsou profesionalne prestaveny a vylepseny.
Jsou znovu poradne slepeny a sesroubovany,maji lepsi tlumeni,na grilech ochrane potahy a predelanou vyhybku.
Stari presne nevim,ja je mam cca 3mesice.
- Jens Ludwig
- Odborník
předělanou - ale jak???
jde o to, jestli si ta bedna děělí signál jen pro sebe a dál posílá full-range a nebo jestli dál posílá jen signál bez basu
jde o to, jestli si ta bedna děělí signál jen pro sebe a dál posílá full-range a nebo jestli dál posílá jen signál bez basu
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
Poptej se na foru u zvukařů třeba to znají. www.zvukarina.cz