Randall RT503HE

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
ahomonicky

Randall RT503HE

Příspěvek od ahomonicky »

Ahoj všem, tak padalo i na mě a po téměř dvou letech budu měnit aparát. Ale...rád bych tříkanál
( jako zábavovka hrajeme všechno a nebaví mě furt vše nastavovat ) a našel jsem tuto hlavu. Doposavad jsem hrál na Randall RG50, ta mi nepřišla ) úplně špatná, ale z mého pohledu se jedná o pebasované kombo. Navíc si chci udělat radost. Jenže...kombo nebo hlavu ? Kombo jsem nenašel jediné slušné, co by bylo univerzální a byl to tříkanál. Tato hlava mi přijde jako rozumá volba, co myslíte ?
http://kytary.cz/randall-rt503he/HN112262/

Budu rád za jakékoliv názory....

Box bych asi vzal ..
http://kytary.cz/randall-rt412cx/HN112265/

Dík moc
Aleš
Fender Strat American Sunburst s humbuckrem, Boss Volume, Korg Pitchblack, Boss CH1, Boss GE7, Line 6 DL4, Randall RT 50 HE, Xotic overdrive
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: Randall RT503HE

Příspěvek od bubucci »

Tak hrát to bude určitě dobře, ale při takovém rozpočtu bych si vyzkoušel víc aparátů. Box bych určitě zvolil Mesa boogie z bazaru, tam je kolem 20-22 slušný výběr a hlava, tam je to složitější. V této cenové relaci máš single recto, peavey XXX, engl powerball, fireball nebo blackmore...kombo bych bral mark IV, to je ultimátní kombíčko...
ahomonicky

No jo, jenže ten Mark IV, Powerball i ten Blackmore je moc silnej, fakt bych to neuživil na malých podiích. Single recto je dvoukanál mám pocit. No a právě proto nejsem schopen se dokopat k nějakému výběru
Fender Strat American Sunburst s humbuckrem, Boss Volume, Korg Pitchblack, Boss CH1, Boss GE7, Line 6 DL4, Randall RT 50 HE, Xotic overdrive
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

co jsem se dival na yt, tak prestoze je to tam predvedene dycky v kratke chvilce, vypada to, ze to ma strasne moc zvukovych variant... bude asi kumst najit tu pravou :D ... ale tak proc ne, ja bych to zkusil... nejlepsi by bylo poslat nera, nebo nekoho z prahe, at to testne :) sam jsem na to zvedavy...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
ahomonicky

No chystam se do kytar tento tyden, tak otestuju a dam kdyztak vedet. Jinak za kazdy tip ci nazor predem i zpetne dekuji
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Tříkanál Rockwell ;) Můžeš si nechat po domluvě upravit kanály jak se ti zlíbí a na zábavovky je to masakr. Má to 120W, ale pokud vyndáš zezadu pojistku, tak se to přepne na 60W a jede to zcela bez problémů. Zvukově je to variabilní stejně jako Dual rectifier. Sám s tím hraju jak vlastní věci, tak zábavy a naprostá spokojenost. Je tady i topic přímo o Rockwellu, tak si ho kdyžtak projdi a uvidíš. ke konci jsou i zvukové ukázky a videa. Jinak ti nejsem schopný jiný tříkanál za "pár peněz" doporučit.
http://www.rockwellamps.eu
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Imho to bude perfektní aparát, už teď uvažuji o upragdu z RH50T na tohle :)
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
ahomonicky

Tak jsem si byl dnes v Kytarách zahrát. Problém kytar je ten, že nemají zvláštní místnost jako v Musiccity, kde to můžete ohulit a ozkoušet pořádně. Každopádně jsem zkoušel hlavu a k tomu nejdřív box 212 Randall Georg Lynch signature a pak klasiku 412 Randall s V 30. No asi nebude překvapení, že 412 je trochu někde jinde. Ale zpátky k hlavě...myslím, že zvuk je dobrý a z mého pohledu jsem nenašel nic zásadního, co bych zvukově vytknul. Čistý zvuk OK, trochu chorusu, trochu delaye a bude jak víno. Crunch super, ten se mi moc líbil. No a OV2 je prostě pila, ale tu odzkouším až na koncertě, tam to fakt nešlo. Ale zdál se mi fakt pevnej a hutnej. Jediná drobnost, označení poťáků čárkou - strašný, budu si tam muset něco domalovat, vůbec to není vidět. Ve čtvrtek si pro sestavu jdu, absoluvuju teď během týdne dvě hraní, tak budu chytřejší a dám vědět. Ale z prvního pohledu to vypadá na velmi schopný aparát. A to se lampy ani nezahřály :-)
Naposledy upravil(a) ahomonicky dne 3.08.2010 21:14, celkem upraveno 2 x.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Kdyžtak Georg Lynch, jen pro upřesnění...Ty Randally sou perfektní o tom žádná, ale kdyby jsi měl kde tak fakt vyzkoušej ten Rockwell.
ahomonicky

Tak jsem sestavu zakoupil a zatím mám za sebou 3 akce a spokojenost. Variabilita je široká až dost, takže si to chce pohrát s nastavením, ale zatím jsem spokojen. Přechod z komba na 412 box je sám o sobě změna a zvuk je nesrovnatelně plnější a lepší. Takže uvidím po dalších štacích, ale zatím myslím dobrá volba
ahomonicky

Ted jsem koukal na sve starsi prispevky a jen doplnuji...na aparat jsem odehral cca 40 akci a byl jsem celkem spokojen, jen treti kanal bohuzel dost sumel. Pak jsem si nekde otestoval Rockwella a byl o tridu lepsi. Jiz na nej hraji asi dvacaty koncert a zatim naprosta spokojenost. Treti kanal je tichy a zvuk je celkove perfektni. Za ty penize mohu jen doporucit
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“