Pocení rukou
Pravidla fóra
Pocení rukou
Rád bych věděl jestli někdo používáte na ruce nějaký přípravek. Hlavně teď když jsou šílená vedra to je někdy moc nepřijemné.
Když jsem se učil na akustiku tak jsem dostal krabičku mleté křídy co používají gymnastky. Jako pomáhá ale brzo je kytara zamatlaná.
Když jsem se učil na akustiku tak jsem dostal krabičku mleté křídy co používají gymnastky. Jako pomáhá ale brzo je kytara zamatlaná.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pocení rukou
Umýt si ruce studenou vodou a obyčeným, kůži vysušujícím, mýdlem. Nicméně, je to otázka příštích pár minut a je to zpět. 
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Ano studená voda pomůže na 5 minut. Ta křída pomůže na půl hodny a někdy i dýl: ale po hraní umýt a hnedka indulonu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Otřít ruce do kalhot, nic víc 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Co kytaristi co hrajou v latexu ? 
- ...EDGE...
Tem naskakuje takova husi kuze ze se nepotidalabo píše:Co kytaristi co hrajou v latexu ?
Naposledy upravil(a) ...EDGE... dne 6.08.2010 21:09, celkem upraveno 1 x.
Nebo hrej tak dlouho, aby se ti ty ruce nezačaly potit.
Takže by to třeba na koncertě utnul po první písničce, nebo tak něco, jo?Flajtr píše:Nebo hrej tak dlouho, aby se ti ty ruce nezačaly potit.
Třeba nějak tak, honem bych valel k lavoru s vodou a mýdlem, a jel bych dál
a nebo znám ještě lepší a účinější řešení- vykašli se na kytaru 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se zkusit třeba u toho hraní uvolnit, často se člověk potí, když je nervózní, má z něčeho strach atd.. Prostě si uvědom, že hraješ pro své potěšení a nezáleží na tom život, vklídku si brnkej, nestresuj se jestli ti tady přeznívá tón nebo dva. No bože, tak to stopneš a zahraješ znovu a pokud na koncertě, tak je tam taková atmosféra, že je to každýmu jedno
Když to nepomůže, mít zásobu trsátek, vždy otřít rychle ruce a vzít suché trsadlo
Imho takovejch plků a rada žádná...
Vezmi obyčejnou bílou školní křídu,rozetři lehce po dlaních a je po problému
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Teda dokážu si živě představit co mi udělá křída s matnou černou kytarou. To už bych dolů nedostalpavel68 píše:Imho takovejch plků a rada žádná...![]()
-
real_dead_one
nebo si zvykni. Podivej se na koncert metallicy jak má kirk mokrej hmatník. jemu ten pot po strunách přímo teče 
normálně utírám ruce během, po hraní holt věnuju chvíli otření strun a hmatníku. U samotné hry ti s tímdle nepomůže imho nic.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Nesmíš si pazoury nakřídovat jako vzpěrač před činkou - fakt to stačí lehýnce a nikde to nic nenechává...Wocass píše:Teda dokážu si živě představit co mi udělá křída s matnou černou kytarou. To už bych dolů nedostalpavel68 píše:Imho takovejch plků a rada žádná...![]()
Vezmi obyčejnou bílou školní křídu,rozetři lehce po dlaních a je po problémuNic ve zlém, ale jako dobré řešení mi to nepříjde. To tu byly lepší nápady, než-li si zasvinit kytaru.
Inu - chytrému napověz,hloupého kopni
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
-
real_dead_one
chytremu napověz, hloupý si zasere struny křídou
Křída ti přece vůbec nezabrání v pocení. Tím ti akorát na rukách vznikne maglajz, který si potom matleš do hmatníku a do strun. A ještě sem fakt neviděl kytaristu na koncertu s křídou. NEbo to tady tak někdo dělá?
Napřed to prubni a potom pindejreal_dead_one píše:chytremu napověz, hloupý si zasere struny křídouKřída ti přece vůbec nezabrání v pocení. Tím ti akorát na rukách vznikne maglajz, který si potom matleš do hmatníku a do strun. A ještě sem fakt neviděl kytaristu na koncertu s křídou. NEbo to tady tak někdo dělá?
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!